offtopik w każdym razie urósł konkretny, więc żeby może choć trochę zahaczyć o temat z mojej strony powiem, że, jak na moje niewielkie doświadczenie z dragami innymi niż zielsko, tym faworytem byłby DXM, gdyby nie powikłania zdrowotne i zbyt upośledzona pamięć krótkotrwała. póki co szukam alternatywy.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wujek supra
codeine pisze: Zioło jest nudne.
Wkurwiają mnie palanty co sobie dorabiają do tego jakąś pseudofilozofie.
narkotyków oprócz zioła. (Jestem wśród nich chociaż tu nie głosowałem) Dla tego też dali pierwszą odpowiedź. Pozatym każdy ma indywidualne podejście. Mnie na przykład zupełnie nie kręci "Ostra" faza i zupełne odejście od rzeczywistości. Wole sobie zapalić "macha" i mieć super "luz i lajcikowy" klimat.Może przez to nie powinienem się tutaj odzywać, ale znam człowieka dla którego pociągnięcie z lufki to jest najlepsza rzecz w życiu (Lepsza niż sex i inne narkotyki:Nie ma żony i rodziny wiec najprawdopodobniej zmieni kiedyś zdanie :) ) więc dla niego moze to być filozofia...
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.