offtopik w każdym razie urósł konkretny, więc żeby może choć trochę zahaczyć o temat z mojej strony powiem, że, jak na moje niewielkie doświadczenie z dragami innymi niż zielsko, tym faworytem byłby DXM, gdyby nie powikłania zdrowotne i zbyt upośledzona pamięć krótkotrwała. póki co szukam alternatywy.
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wujek supra
codeine pisze: Zioło jest nudne.
Wkurwiają mnie palanty co sobie dorabiają do tego jakąś pseudofilozofie.
narkotyków oprócz zioła. (Jestem wśród nich chociaż tu nie głosowałem) Dla tego też dali pierwszą odpowiedź. Pozatym każdy ma indywidualne podejście. Mnie na przykład zupełnie nie kręci "Ostra" faza i zupełne odejście od rzeczywistości. Wole sobie zapalić "macha" i mieć super "luz i lajcikowy" klimat.Może przez to nie powinienem się tutaj odzywać, ale znam człowieka dla którego pociągnięcie z lufki to jest najlepsza rzecz w życiu (Lepsza niż sex i inne narkotyki:Nie ma żony i rodziny wiec najprawdopodobniej zmieni kiedyś zdanie :) ) więc dla niego moze to być filozofia...
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.