Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
yam'teoretyk pisze:
Tyle co twoje swiatle teorie.
Piszesz ot tak żeby popierdolić oczymkolwiek czy podasz przykład jakichś moich światłych teorii które wg. ciebie są błędne?
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
queen elizabeth pisze:
muertogatito pisze:
Nie piszę przeciez tych pojebanych postów dla picu, szpanu, żeby się chwalić czy coś. Zaszłam daleko naprawdę w wielu dziedzinach życia
naprawdę ? 8-(

bez kitu. Co nie zmienia faktu, że zjebałam. Ale nic straconego.
810 stawek dziennych za to!
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Jak Ci znowu nie wyjdzie to może spróbuj się chociaż przerzucić na coś mniej szkodliwego niż kompot, czy feta.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
muerto kazała przekazać, że kompotu nie tknie, a od spida ucieka w ośrodek.
Uwaga! Użytkownik Sympatyczny Jezus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
No po ośrodku to chyba wyjdzie....
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Życzę powodzenia, ale statystyka jest przeciwko Tobie.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
Wiem, ale mimo to dziękuję. Jeszcze trochę czasu zostało nim obrócę się w proch.
  • 762 / 37 / 0
Nieprzeczytany post autor: lolek555 »
ośrodku nerwowym? co wyjdzie
Uwaga! Użytkownik lolek555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
no nieważne, deklaracje są penis (wulg) warte- każdy chcący przestać ćpać ćpun to wie.
Toteż mam takie plany, marzenia... no i miejscówka czeka, dwie nawet (ruszyła ćpunica z kopyta, wio, hej ho).
Nie piszczcie proszę "wypierdolą cię po miesiącu" i tym podobnych proroctw. Przestać chcialam razy milion sto, teraz chcę na serio. Zawsze było serio, teraz już wiem, że sama to mogę nabłędach swych uczyć innych, a sama sobie rzepkę skrobię. Ośrodek i kropka, toćka, co nie? Inaczej musiałabym dostać etat w tutejszym śmietniku i dążyć do pietruszki.

Z brauna wyszłam, po kablach nie walę (choć symulowałam wczoraj, czy da się puknąć w żyłę pod kolanem zakładając nogę za głowę- da radę), i co? Jajo.
Na spidzie funkcjonuję już niemal normalnie; śpię i jem minimalnie, ale osiągnęłam zaskakującą harmonię psychiczną.
Durna!
To obojętność, laska wzdłuż położona po całości. I dobrze mi z tym.
To chyba znak, że pora na pranie mózgu.
Skąd we mnie ten rozsądek nieadekwatny?
Bo bez spida nie śpię wcale, albo nie wstaję w celu innym niż : zlecenie na odpierdol->wypłatek->ksiądz (ba! Kardynał) hurtownik->dilpakopłatek
Czas na Pokutę.

Doszło do tego, że się tłumaczę wręcz (czyli chyba mi zależy) mimo, iż mało jest tu osób które to obchodzi i które mnie obchodzą. W każdym razie suczość muerto to wynik tego o czym wyżej prawię, z początku zabawa, śmichychichy. Ale zaraz! Gdzie jest OSOBA, co to konto zakładała? Od 14stu lat w jazdę konną pochłoniętą bez reszty(i te cudnie tandetne pucharki, trofea), z paroma udanymi klipami na koncie, stypendystka całkiem elo kierunku, duma rodu, wcielenie zdrowia?
Maryla zaśpiewałaby "Ale to już było"...
pianino zakurzone, brystole pustką jedynie zapełnia trzeźwość, bazgroły (celowo pisze żałośnie, tak będzie smieszniej), kamera leży w kącie, aparat ukradli bo byłam zbyt zgrzana, żeby pilnować, rower zgubiłam [sic!] na klonach, i perypetie jak w mało rzeczywistej książce. no lol.
Ale, ale, Maryla: czlon ci w usta!
Sama sie z siebie smieję, większość spinaczy tutejszych dystansu nie widzi, a straciłam go wraz z tym postem dopiero (i tylko w nim).

Pierdolę, bo w tym temacie nigdy nigdy nie ma lekkooo (amfa to syf, si si).

Ćpanie jest fajne i uczy wiele, ale pasje, sukcesy i wolność są znacznie sympatyczniejsze. Bardziej spoko.
Toteż uczcie się, misie, na cudzych błędach.

jaaaaki post, śmiac się czy płakać? (Z braku emocji i uczuc wybieram opcję "wyslij odpowiedź", oczywiście nie czytając).
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2008 przez muertogatito, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: QrA »
muerto, nie przecztalem tego, ale wydaje mi sie ze masz powazne problemy z mozgiem od dluzszego czasu. tym bardziej ze misie snilas ostatnio. martwi sie o ciebie misiu :*
Uwaga! Użytkownik QrA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...