Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 321 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Tak mnie sie jakoś przypomniało, że ktos pytał o wzmacnianie kody. No więc według mnie nie trzeba kołować trudno dostępnych leków, bo dla mnie zajebistym jest mix ~120mg dxm, po 3 godzinach kodeina, a w trakcie fazy jeszcze dopalić mj ;) To ostatnie można sobie odpuścić, bo dxm wystarczająco wzmacnia euforię i w ogóle całą fazę, ale ja po tym miksie zawsze umieram ze szczęscia przy dawce 150 mg kodeiny (oczywiście tolerancji nie mam, więc kto inny pewnie będzie potrzebował więcej).
Tylko jeszcze taki minus, że nie mozna jeść w ciągu dnia jakichś dużych i cieżkostrawnych posiłków, ale to chyba nic nowego dla kodeinistów :)
Co o tym myślicie, nienajgorszy pomysł? :blush:
Meow.
  • 459 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Fakt znany że DXM wzmacnia kodę-na codeine.50g pisze że DXM "slightly reduces the tolerance to opioids".
Ja jeszcze nie wypróbowałem bo mam mała tolerancję. Ale kiedys stestuję.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
tak tak małe dawki DXM wzmacniają kode
DXM obniża tolerancje praktycznie na wszystkie używki
stosowałem to wielokrotnie i potwierdzam ze dobrze upierdala :D
deksa trzeba wrzucić jakieś 1,5-2H przed kodą
zawsze jadłem mało deksa, około 100mg, z jednej strony dlatego bo go strasznie nie lubię a z drugiej dlatego nam nie zużył za dużo naszego ulubionego enzymu bo przecież on tez jest przez niego metabolizowany
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
i te 100 mg dexa zadziała odpowiednio niezależnie od tolerancji na tegoż? bo mnie to i 450 mg to tak średnio robi to 100 nawet nie czuje, wiem że to nie dexa mam poczuć ale tak pytam...
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Ja tolerancje na oba specyfiki mam praktycznie zerową, więc stosuję minimalne dawki.. Też nie czuję tej setki, ale ma ona wpływ na kodę. Nie wiem jak to dokładnie jest z tym miksem, niech lepiej wypowie się jakiś zaprawiony w boju zjadacz deksa :)
Meow.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
tylko nie bierzcie za dużo tego dekstera, bo syndrom serotoninowy to nie przelewki.

niemniej potwierdzam, DXM + kodeina w niewielkich ilościach ma moc. osobiście jeszcze dodawałem trochę efedryny na euforię i uzyskiwałem stan dosłownie idealny. szkoda tylko, że kac po tym również był idealny. ;)
szatan
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
dxm w ilosci max 150 mg przed kodą jest wyjebany. 300 mg kody (jedzac jakieś 3-4 h przed te max 150 dxm) zajebisćie w huj człowieka ukurwi bez żadnego ale.
Maisssterrr qrwy
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
ostatnio dowiedziałem się ze istnieje jeszcze jedna grupa środków które silnie indukują CYP2D6,
najsilniejszymi induktorami tego enzymu (nie tylko tego) są: uwaga, uwaga DIOKSYNY :cheesy:
problem tylko w tym ze są one jednymi z najsilniejszych trucizn znanych ludzkości,
nawet nie będę was przestrzegał przed stosowaniem ich ponieważ to jest broń chemiczna i właściwie nie da sie tego zdobyć...
ale jeżeli chcecie wyglądać jak Juszczenko to proszę bardzo, kilka pikogramów i facjata jak nowa %-D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
[quote="gofel"]
ostatnio dowiedziałem się ze istnieje jeszcze jedna grupa środków które silnie indukują CYP2D6,
najsilniejszymi induktorami tego enzymu (nie tylko tego) są]

Z tego co pamiętam to dioksyny działają dosc długo t.j mają odpowienio długi okres półtrwania ;] %-D Czyli wziąć raz i mieć niezłego boostera kodeiny do końca swego dość krótkiego zywota.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2008 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 678 / 2 / 0
gofel pisze:

nawet nie będę was przestrzegał przed stosowaniem ich ponieważ to jest broń chemiczna i właściwie nie da sie tego zdobyć...
ale jeżeli chcecie wyglądać jak Juszczenko to proszę bardzo, kilka pikogramów i facjata jak nowa %-D
Nie doceniasz cpunow;).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.