Tylko jeszcze taki minus, że nie mozna jeść w ciągu dnia jakichś dużych i cieżkostrawnych posiłków, ale to chyba nic nowego dla kodeinistów :)
Co o tym myślicie, nienajgorszy pomysł?
Ja jeszcze nie wypróbowałem bo mam mała tolerancję. Ale kiedys stestuję.
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
DXM obniża tolerancje praktycznie na wszystkie używki
stosowałem to wielokrotnie i potwierdzam ze dobrze upierdala :D
deksa trzeba wrzucić jakieś 1,5-2H przed kodą
zawsze jadłem mało deksa, około 100mg, z jednej strony dlatego bo go strasznie nie lubię a z drugiej dlatego nam nie zużył za dużo naszego ulubionego enzymu bo przecież on tez jest przez niego metabolizowany
niemniej potwierdzam, DXM + kodeina w niewielkich ilościach ma moc. osobiście jeszcze dodawałem trochę efedryny na euforię i uzyskiwałem stan dosłownie idealny. szkoda tylko, że kac po tym również był idealny. ;)
najsilniejszymi induktorami tego enzymu (nie tylko tego) są: uwaga, uwaga DIOKSYNY :cheesy:
problem tylko w tym ze są one jednymi z najsilniejszych trucizn znanych ludzkości,
nawet nie będę was przestrzegał przed stosowaniem ich ponieważ to jest broń chemiczna i właściwie nie da sie tego zdobyć...
ale jeżeli chcecie wyglądać jak Juszczenko to proszę bardzo, kilka pikogramów i facjata jak nowa
ostatnio dowiedziałem się ze istnieje jeszcze jedna grupa środków które silnie indukują CYP2D6,
najsilniejszymi induktorami tego enzymu (nie tylko tego) są]
Z tego co pamiętam to dioksyny działają dosc długo t.j mają odpowienio długi okres półtrwania ;]
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
gofel pisze:
nawet nie będę was przestrzegał przed stosowaniem ich ponieważ to jest broń chemiczna i właściwie nie da sie tego zdobyć...
ale jeżeli chcecie wyglądać jak Juszczenko to proszę bardzo, kilka pikogramów i facjata jak nowa![]()
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.