Tylko jeszcze taki minus, że nie mozna jeść w ciągu dnia jakichś dużych i cieżkostrawnych posiłków, ale to chyba nic nowego dla kodeinistów :)
Co o tym myślicie, nienajgorszy pomysł?
Ja jeszcze nie wypróbowałem bo mam mała tolerancję. Ale kiedys stestuję.
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
DXM obniża tolerancje praktycznie na wszystkie używki
stosowałem to wielokrotnie i potwierdzam ze dobrze upierdala :D
deksa trzeba wrzucić jakieś 1,5-2H przed kodą
zawsze jadłem mało deksa, około 100mg, z jednej strony dlatego bo go strasznie nie lubię a z drugiej dlatego nam nie zużył za dużo naszego ulubionego enzymu bo przecież on tez jest przez niego metabolizowany
niemniej potwierdzam, DXM + kodeina w niewielkich ilościach ma moc. osobiście jeszcze dodawałem trochę efedryny na euforię i uzyskiwałem stan dosłownie idealny. szkoda tylko, że kac po tym również był idealny. ;)
najsilniejszymi induktorami tego enzymu (nie tylko tego) są: uwaga, uwaga DIOKSYNY :cheesy:
problem tylko w tym ze są one jednymi z najsilniejszych trucizn znanych ludzkości,
nawet nie będę was przestrzegał przed stosowaniem ich ponieważ to jest broń chemiczna i właściwie nie da sie tego zdobyć...
ale jeżeli chcecie wyglądać jak Juszczenko to proszę bardzo, kilka pikogramów i facjata jak nowa
ostatnio dowiedziałem się ze istnieje jeszcze jedna grupa środków które silnie indukują CYP2D6,
najsilniejszymi induktorami tego enzymu (nie tylko tego) są]
Z tego co pamiętam to dioksyny działają dosc długo t.j mają odpowienio długi okres półtrwania ;]
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
gofel pisze:
nawet nie będę was przestrzegał przed stosowaniem ich ponieważ to jest broń chemiczna i właściwie nie da sie tego zdobyć...
ale jeżeli chcecie wyglądać jak Juszczenko to proszę bardzo, kilka pikogramów i facjata jak nowa![]()
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.