Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Też mam chwilowo problem ze śladami na przedramieniach i dłoniach, bo muszę zrobić sobie próby wątrobowe i morfologię, a trochę głupio mi iść tak pokłuty jak skończony narkoman. Rozjaśnić na pewno można fluidem.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Ja z kolei chciałam krew oddać, bo wiem że morfologię mam w porządku i też się wstydzę.
Fluid nic mi nie kryje, zresztą ja mam jasną skórę i właściwie to tylko sobie robie plamę.
  • 622 / 28 / 0
zielona pisze:
Ja z kolei chciałam krew oddać, bo wiem że morfologię mam w porządku i też się wstydzę.
Fluid nic mi nie kryje, zresztą ja mam jasną skórę i właściwie to tylko sobie robie plamę.
Co to za wstyd? A kupując strzykawki i igły w aptece nie czujesz wstydu? U mnie w poradni wiedzą, że jestem ćpunem i nie boję się oddać krwi.

Pamiętam jak jakiś czas temu robiłem testy na HIV, baba, głupia dziwka niemogła się wkłuć. Ja byłem naćpany benzo i mówię do niej "pani, daj mi pani tą szprycę, ja sobie sam pobiorę krew".

A ona na to "pan już lepiej niech siedzi spokojnie".

I chuj, zamknąłem mordę.

Rada gdzie pukać:

Na bicepsie idzie piękna żyła. Można walić. Druga to taka co idzie obok łokcia, też jej nie widać prawie.

Jest spoko.

Oi!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Gdy proszę o sprzęt nie czuję wstydu, bo strzykawki służą nie tylko do podawania sobie narkotyków, ale i leków, więc ich kupowanie nie jest jednoznaczne. A takie ślady, cóż, są.
Na bicepsie (hehe jakim bicepsie) nie widzę żadnej żyły, tylko skóra i kości. Przy łokciu też niestety nie, ale na przedramionach gdy zacisnę zacisk wychodzą, chociaż strasznie się przesuwają i bardzo często muszę trafiac kilka razy. Ale na zgięciu już nie wbiję ani jednej igły. Do świąt wszystko mi musi zniknąć.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: solaar24 »
zabawne - jak szukałaś dojścia do odpału i sobie pierwszy raz go podawałaś to ci na niczym nie zależało, ale teraz ślady " do świąt muszą zniknąć"... - raptem ci zaczeło zależeć? hipokryzja.
  • 622 / 28 / 0
Ja mam swoje metody na ślady.

Po 3-4 dniach mam ręce jak "dożylna dziewica/dożylny prawiczek". Więc nic nie widać, ani śladów ani blizn. Kwestia wprawy ;) Nawet jak wtłaczałem sobie czasem te 60ml na dzień (w 12 pompkach 5ml of korz).
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
solaar24 pisze:
zabawne - jak szukałaś dojścia do odpału i sobie pierwszy raz go podawałaś to ci na niczym nie zależało, ale teraz ślady " do świąt muszą zniknąć"... - raptem ci zaczeło zależeć? hipokryzja.
A może zaczęło jej na czymś/kimś zależeć? Przyszło to do Twojej mózgownicy?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: solaar24 »
haha - szybko w niej te zmiany zachodzą - kilkanaście dni temu nie zależało jej na niczym i nikim tylko na sobie..
chyba po prostu nie potrafi się przyznać przed sobą i innymi do jakiego punktu w swym życiu doszła. żeby pewne sprawy móc zacząć prostować, najpierw trzeba zdać sobie z nich jasno sprawę....
  • 622 / 28 / 0
solaar24 pisze:
haha - szybko w niej te zmiany zachodzą - kilkanaście dni temu nie zależało jej na niczym i nikim tylko na sobie..
chyba po prostu nie potrafi się przyznać przed sobą i innymi do jakiego punktu w swym życiu doszła. żeby pewne sprawy móc zacząć prostować, najpierw trzeba zdać sobie z nich jasno sprawę....
Może zamiast bawić się w jasnowidza-amatora poczekaj aż ona sama się wypowie?

Łatwo i fajnie oceniać innych ludzi nie?
  • 677 / 13 / 0
Jakoś nie pamiętam abym deklarowała taką wszechstronną obojętność. Na mojej rodzinie zależy mi bardzo i zawsze. Na świadomości że ta garstka najbliższych mi osób żyje i jest przy mnie, opiera się resztka mojego poczucia bezpieczeństwa na tym świecie i absolutnie ostatnią rzeczą na jaką miałabym ochotę to sprawianie im bólu. I żaden urwany z choinki solaar nie będzie mi wciskał że kiedykolwiek napisałam coś przeciwnego.
Spadaj gościu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.