Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Julia »
Kiedyś często Absolwent, teraz tylko od czasu.. hmm bols, smirnoff..
Uwaga! Użytkownik Julia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Teqla ale tylko srebrna - mistrzostwo [szczególnie do konopii] ;]
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
krakowska,starogardzka,parkowa,z czerwoną kartką,absolwent,luksusowa, te najczęśćiej:D
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 1736 / 18 / 0
Finlandia
Palace
Pan Tadeusz
Smirnoff
Absolwent

kolejność nie przypadkowa :P Innych nie pije (z gorszych) bo mam uraz do tanich vódek po jednej imprezie...

A jeśli chodzi o inne wysokoprocentowe to lubie:
Tequilla Gold
Mezcal
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Billo »
oby schłodzona a reszta to już mniej wążna

Jakbym srał szmalem to bym popijał Belwederke no ale qrwa ni mam

Absolwent
Sobieski
Pan Tadeusz

No ale jak juz powiedziałem - żerby popoznawać smaki kacha potrzebna jest jak choooj
...jaram bo potrzebę czuję...

=============<''''
  • 200 / 1 / 0
Kiedyś Smirnoff, Bols, Wyborowa... ale trafiło się pare takich butelek, że nie szło wypić. Podróba? Wytrzęsło mnie nieźle. Ostatnio Luksusowa i Finlandia.

Polecam Dębową i Danzk'ą. Dawno nie piłem Absoluta.
  • 884 / 30 / 0
Ludzie, dajcie sobie spokój z absolwentem, szkoda tej kasy, to i tak jest wóda trzeciego sortu, hehe.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Z mety-5 polowka, 3 cwiara.To czy jest zmrozona zalezy od mety bo na jednej chlodza na drugiej nie.Do tego najtanszy napoj ze stonki, czasem bez przepity.Tylko przepalanka bo czystej sie nie da.

W wyjatkowych okolicznosciach jak mam ochote na mocny alkohol (nie moge nie powinienem bo zachowuje sie chamsko i nie znam umiaru) to przy jakims grillu czy domowce sympatycznej smirnoffy nemiroffy soplice tadki itp. chyba jak wszyscy.
ps. Starogardzka i z czerwona kartka jest o wiele gorsza niz ta moja z meliny....
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Maximus, Luksusowa, Smirnoff, Żytnia.
Ogólnie to czysta wcale mi nie smakuje. Fajne są rzeczy typu Żołądkówka.
Jestem uczulony na coś w rodzaju Soplicy, albo Bolsa łłłeeee żig
I'm broken.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Tylko Finlandia albo Smirnoff.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.