Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Julia »
Kiedyś często Absolwent, teraz tylko od czasu.. hmm bols, smirnoff..
Uwaga! Użytkownik Julia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Teqla ale tylko srebrna - mistrzostwo [szczególnie do konopii] ;]
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
krakowska,starogardzka,parkowa,z czerwoną kartką,absolwent,luksusowa, te najczęśćiej:D
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
  • 1736 / 18 / 0
Finlandia
Palace
Pan Tadeusz
Smirnoff
Absolwent

kolejność nie przypadkowa :P Innych nie pije (z gorszych) bo mam uraz do tanich vódek po jednej imprezie...

A jeśli chodzi o inne wysokoprocentowe to lubie:
Tequilla Gold
Mezcal
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Billo »
oby schłodzona a reszta to już mniej wążna

Jakbym srał szmalem to bym popijał Belwederke no ale qrwa ni mam

Absolwent
Sobieski
Pan Tadeusz

No ale jak juz powiedziałem - żerby popoznawać smaki kacha potrzebna jest jak choooj
...jaram bo potrzebę czuję...

=============<''''
  • 200 / 1 / 0
Kiedyś Smirnoff, Bols, Wyborowa... ale trafiło się pare takich butelek, że nie szło wypić. Podróba? Wytrzęsło mnie nieźle. Ostatnio Luksusowa i Finlandia.

Polecam Dębową i Danzk'ą. Dawno nie piłem Absoluta.
  • 884 / 31 / 0
Ludzie, dajcie sobie spokój z absolwentem, szkoda tej kasy, to i tak jest wóda trzeciego sortu, hehe.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Z mety-5 polowka, 3 cwiara.To czy jest zmrozona zalezy od mety bo na jednej chlodza na drugiej nie.Do tego najtanszy napoj ze stonki, czasem bez przepity.Tylko przepalanka bo czystej sie nie da.

W wyjatkowych okolicznosciach jak mam ochote na mocny alkohol (nie moge nie powinienem bo zachowuje sie chamsko i nie znam umiaru) to przy jakims grillu czy domowce sympatycznej smirnoffy nemiroffy soplice tadki itp. chyba jak wszyscy.
ps. Starogardzka i z czerwona kartka jest o wiele gorsza niz ta moja z meliny....
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Maximus, Luksusowa, Smirnoff, Żytnia.
Ogólnie to czysta wcale mi nie smakuje. Fajne są rzeczy typu Żołądkówka.
Jestem uczulony na coś w rodzaju Soplicy, albo Bolsa łłłeeee żig
I'm broken.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Tylko Finlandia albo Smirnoff.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.