Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Kurwik pisze:
Skąd jesteś?
Z Opola. Myślę, że grzyby sam dam rade skombinować, mój kolega ma kumpli, którzy znają ponoć świetną miejscówkę.. a jak do października nic nie znajde, to wtedy zaczne kombinować inaczej.. Pewne jest jedno, w tym roku grzyby. Amen.
pokolenie Ł.K. pisze:
tzn. chodzi Ci o tą amnezję? no nibyfakt,mi kiedyś (przy nieco mniejszej ilości) zdarzyło się coś co z zewnątrz wygladało jak zamroczenie/omdlenie/epilepsja/znów omdlenie a dla mnie tak]

Haaa, wreszcie ktoś kto miał to samo co ja ^^
Tyle że mi się to przydarzyło po 450mg DXM.. Totalna depersonalizacja, jedność z wszechświatem.. Nie było mnie przez parę minut. A potem takie JEBUT, uczucie jakbym spadł z baaaardzo wysoka i walnął twarzą w beton. "Ja kimś jestem!", i powolne przypominanie sobie własnego życia.. To było dla mnie przerażające przeżycie, nie wiem czemu.. Zdałem sobie sprawę, że jestem tylko małą, przemijalną cząstką świata..

Tak w ogóle, od dwóch tygodni zastanawiałem się, co mi się przydarzyło po tym Acodinie. Dzięki wam teraz już wiem.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Lotniku, jak najbardziej jeść grzyby zwłąszcza Psylocybinowe - przyjaciele Szałwii.

Pisac powinno się TR i to jak najbardziej.

UWAGA. Salvia w połączeniu z Dekstrometorfanem szeroko "otwiera" czakry. Bardzo szeroko. W połączeniu te dwa dysocjanty działają z niewyobrażanlą mocą.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 158 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qpa »
A co to są te czakry. ? Znaczy usuwa trądzik ? :-)
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
W moim przypadku po spaleniu Szałwii czuję (z każdym razem coraz silniej) szyszynkę - może to brzmi śmiesznie ale tak jest mi najłatwiej to wytłumaczyć. Lekko kłuje mnie serce i kłucie odczuwam również w kręgosłupie. Te nietypowe bóle nasilają się gdy walne 450mg DXM. Boli lekko ale wkurwiająco, schodzi razem z tripem. Salvia mnie nie lubi cos tak mi sie wydaje, bo ostatnio wkręca mi chore rzeczy
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
salvia nie przyjęła mnie w szeregi swoich wyzawców.. Natępna próba za pare dni =[

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Używanie innych roślin lub chemii a w szczególności grzybów halucynogennych. A to niby dlaczego? To samo z tym nie spożywaniem innych substancji. Salvia jest fajna, ale wszystko jest po niej takie "szałwiowate" za bardzo.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Niewiem dlaczego :D tak mnie wena poprowadzila :)
ChÓj!
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Niewiem dlaczego :D tak mnie wena poprowadzila
Tak, ale do grzybków Psilocybe i Marii Salvia nic nie ma :) Za to szczególnie nie lubi muchomorków %-D
Excellence.
  • 108 / 3 / 0
-Jeść wyłącznie pokarm roślinny, z powodu szacunku wobec roślin i ziemi która je wydaje, gdyż jedząc mięso przyczyniają sie do śmierci zwierząt co jest niezgodne z pierwszym punktem.
gópszej rzeczy nie słyszałem.

wydaje mi sie ze przeginacie ale ide zaraz zapodac potezny X z salvi wlasnej roboty. Wtedy albo sie do was zapisze albo stwierdze ze to gadanie to gupota. :P
Przekonywanie ujętej osoby o nieuchronności kary za posiadanie narkotyków to głupi nawyk, który należy po prostu zignorować. Człowiek rodzi się wolny, a to, że zażywa niedozwolone prawnie narkotyki nie pozbawia go ani człowieczeństwa ani prawa do wolności
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
diviworldium pisze:
-Jeść wyłącznie pokarm roślinny, z powodu szacunku wobec roślin i ziemi która je wydaje, gdyż jedząc mięso przyczyniają sie do śmierci zwierząt co jest niezgodne z pierwszym punktem.
Ja słyszałem, na przykład to]
[/quote]

Zgadam się w stu procentach z Kurwikiem - newbe
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2007 przez newbe, łącznie zmieniany 2 razy.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.