Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Kurwik pisze: Skąd jesteś?
pokolenie Ł.K. pisze: tzn. chodzi Ci o tą amnezję? no nibyfakt,mi kiedyś (przy nieco mniejszej ilości) zdarzyło się coś co z zewnątrz wygladało jak zamroczenie/omdlenie/epilepsja/znów omdlenie a dla mnie tak]
Haaa, wreszcie ktoś kto miał to samo co ja ^^
Tyle że mi się to przydarzyło po 450mg DXM.. Totalna depersonalizacja, jedność z wszechświatem.. Nie było mnie przez parę minut. A potem takie JEBUT, uczucie jakbym spadł z baaaardzo wysoka i walnął twarzą w beton. "Ja kimś jestem!", i powolne przypominanie sobie własnego życia.. To było dla mnie przerażające przeżycie, nie wiem czemu.. Zdałem sobie sprawę, że jestem tylko małą, przemijalną cząstką świata..
Tak w ogóle, od dwóch tygodni zastanawiałem się, co mi się przydarzyło po tym Acodinie. Dzięki wam teraz już wiem.
§h¶ôňgĽéĐ.
Pisac powinno się TR i to jak najbardziej.
UWAGA. Salvia w połączeniu z Dekstrometorfanem szeroko "otwiera" czakry. Bardzo szeroko. W połączeniu te dwa dysocjanty działają z niewyobrażanlą mocą.
§h¶ôňgĽéĐ.
Niewiem dlaczego :D tak mnie wena poprowadzila
-Jeść wyłącznie pokarm roślinny, z powodu szacunku wobec roślin i ziemi która je wydaje, gdyż jedząc mięso przyczyniają sie do śmierci zwierząt co jest niezgodne z pierwszym punktem.
wydaje mi sie ze przeginacie ale ide zaraz zapodac potezny X z salvi wlasnej roboty. Wtedy albo sie do was zapisze albo stwierdze ze to gadanie to gupota. :P
diviworldium pisze:gópszej rzeczy nie słyszałem.-Jeść wyłącznie pokarm roślinny, z powodu szacunku wobec roślin i ziemi która je wydaje, gdyż jedząc mięso przyczyniają sie do śmierci zwierząt co jest niezgodne z pierwszym punktem.
gópszej rzeczy nie słyszałem.
[/quote]
Zgadam się w stu procentach z Kurwikiem - newbe
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.