Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
a ja tam nawet lubię thiocodin... mam sentyment %-D mój pierwszy raz z kodą to było właśnie 300 mg thiocodinu... bez skutków ubocznych, nic a nic.
jednak antidol bądź co bądź lepszy. chociaż ostatnio miałam problemy z dostaniem, bo w dwóch aptekach mi usilnie wmawiali, że jest na receptę. :nuts: ale to przecież 20, a nie 15. ugh. podejrzewam, że po prostu się już na mnie poznali. %-D
życie, kurwa.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fidolip »
dextro: mnie też raz babeczka powiedziała,że nie sprzeda, bo na receptę.<wtf?> ale co za problem - mało to aptek w Polsce?:>

Właśnie pierwszy raz wrzucilem thiocodin. Czwarty dzień z rzędu biorę kodę (200-300mg raz lub dwa razy dziennie) i jeszcze wczoraj nie było problemów ze zwiększoną tolerancją. Zobaczymy jak dzisiaj <czekam na wejście>. Swoją drogą wczoraj odkryłem coś, o czym nigdy nie czytałem na hyperreal - po kodzie fantastycznie pali sie szlugi (z tym, że ja nie palę dużo, 0-4 dziennie). Hm, właściwie, to idę zapalić,może szybciej mi wejdzie.xD
pzdr lekomańską brać

ps Jutro zaopatrzę się chyba w apap noc, skoro pomaga na zwiększającą się tolerancję..
pps A co z N+? idzie z tego wyekstraktować kodeinę jak z antidolu?
  • 459 / 3 / 0
O szlugach po kodzie byl niedawno nawet zalożony temat.
Zaopatrzenie sie w przeciwhistamine to bardzo dobry pomysł. :cool:
A co do N+ to podobno z ekstrakcją jest trudniej niż przy antidolu. Ale dokładnie nie wiem. Codeine albo ktos starszy stażem powinien wiedzieć. :nuts:
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
U mnie ekstrakcja N+ była tylko w tym gorsza, że N+ ma zajebiście twarde tabletki i najpierw je musiałem rozwalać kombinerkami a później jeszcze w 'moździerzu'. Poza tym ibuprofen nie opadał na dno szklanki, ale przy filtracji ładnie się oddzielił.
Excellence.
  • 3523 / 52 / 0
próbowaliście mielić tabletki młynkiem do kawy ?? Guść ibuprofen działa chyba bardziej destrukcyjnie od sulfo więc ta ekstrakcja lepiej aby się powiodła. Ekstrakcja wodna jest skuteczna w tym przypadku ??
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 329 / 2 / 0
próbowaliście mielić tabletki młynkiem do kawy ??
Z tym może być lipa, bo w młynku może powstać wysoka temp., która zniczy kodę.
Ekstrakcja wodna jest skuteczna w tym przypadku ??
Wg http://www.codeine.50g.com/ ekstrakcja zimnowodna działa przy paracetamolu, ibuprofenie i aspirynie.
Excellence.
  • 622 / 26 / 0
Nie wiem jak teraz jest z N+, ale jakiś rok temu może próbowałem wyekstrahować kodeinę z tegoż leku. Niestety - tabletki twarde... Po rozpuszczeniu cały roztwór wygląda jak mleko, żaden osad nie opada na dno i nie da się tego przefiltrować. Tzn się da ale roztwór po przefiltrowaniu nadal jest biały, ma piekący smak ibuprofenu i nie kopie :/ Nie polecam.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fidolip »
Mam jedną paczkę N+, ale widzę, że ew będę sobie wrzucał 1-2 tabletki jako dodatek do ekstraktu z antidolu - zawszeć to ok 25mg kodeiny więcej, a taka ilość ibuprofenu chyba specjalnie szkodliwa nie jest?

Roni Regan: gdzieś na hypku wyczytałem, że szlug przyspiesza schodzenie z kody? widzę, że muszę poszukać tego tematu o którym mówiłeś..

Jeszcze jedno: jak jest z kodą i dxm? tj. nie pytam o mieszanie, ale słyszałem, że niewielkie dawki dxm zmniejszają tolerancję na opiaty. prawda to?
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
fidolip
ale słyszałem, że niewielkie dawki dxm zmniejszają tolerancję na opiaty. prawda to?
dxm zmniejsza tolerancje na wszystko, nawet na dxm ;-)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
opiate warrior pisze:
Nie wiem jak teraz jest z N+
Wydaje mi się, że mogło się zmienić. Ostatnio go filtrowałem - filtracja poszła sprawnie, kopnął, i żadnych dolegliwości nie było, więc ibuprofenu dużo raczej nie było ;)
fidolip pisze:
Mam jedną paczkę N+, ale widzę, że ew będę sobie wrzucał 1-2 tabletki jako dodatek do ekstraktu z antidolu -
A tam... wal normalnie, tylko dobrze przefiltruj.
fidolip pisze:
Jeszcze jedno]
Raczej tak.
Wiki - DXM pisze:
Zmniejsza tolerancję (oraz fizyczne uzależnienie) wielu substancji psychoaktywnych.
Excellence.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.