jednak antidol bądź co bądź lepszy. chociaż ostatnio miałam problemy z dostaniem, bo w dwóch aptekach mi usilnie wmawiali, że jest na receptę. :nuts: ale to przecież 20, a nie 15. ugh. podejrzewam, że po prostu się już na mnie poznali.
Właśnie pierwszy raz wrzucilem thiocodin. Czwarty dzień z rzędu biorę kodę (200-300mg raz lub dwa razy dziennie) i jeszcze wczoraj nie było problemów ze zwiększoną tolerancją. Zobaczymy jak dzisiaj <czekam na wejście>. Swoją drogą wczoraj odkryłem coś, o czym nigdy nie czytałem na hyperreal - po kodzie fantastycznie pali sie szlugi (z tym, że ja nie palę dużo, 0-4 dziennie). Hm, właściwie, to idę zapalić,może szybciej mi wejdzie.xD
pzdr lekomańską brać
ps Jutro zaopatrzę się chyba w apap noc, skoro pomaga na zwiększającą się tolerancję..
pps A co z N+? idzie z tego wyekstraktować kodeinę jak z antidolu?
Zaopatrzenie sie w przeciwhistamine to bardzo dobry pomysł.
A co do N+ to podobno z ekstrakcją jest trudniej niż przy antidolu. Ale dokładnie nie wiem. Codeine albo ktos starszy stażem powinien wiedzieć. :nuts:
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
próbowaliście mielić tabletki młynkiem do kawy ??
Ekstrakcja wodna jest skuteczna w tym przypadku ??
Roni Regan: gdzieś na hypku wyczytałem, że szlug przyspiesza schodzenie z kody? widzę, że muszę poszukać tego tematu o którym mówiłeś..
Jeszcze jedno: jak jest z kodą i dxm? tj. nie pytam o mieszanie, ale słyszałem, że niewielkie dawki dxm zmniejszają tolerancję na opiaty. prawda to?
fidolip
ale słyszałem, że niewielkie dawki dxm zmniejszają tolerancję na opiaty. prawda to?
opiate warrior pisze: Nie wiem jak teraz jest z N+
fidolip pisze: Mam jedną paczkę N+, ale widzę, że ew będę sobie wrzucał 1-2 tabletki jako dodatek do ekstraktu z antidolu -
fidolip pisze: Jeszcze jedno]
Raczej tak.Wiki - DXM pisze: Zmniejsza tolerancję (oraz fizyczne uzależnienie) wielu substancji psychoaktywnych.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.