Lepiej zainwestuj w nasiona i zasadź w doniczce. Jak nie masz świeżego materiału to nie spodziewaj się niczego więcej niż tego co napisałem wcześniej. W sklepach internetowych susz leży nieraz miesiącami i zwyczajnie traci swoje psychoaktywne właściwości.
Jeżeli zamawiane to spodziewaj się łamania w kościach, bólu mięśni i objawów grypo podobnych ]
nie zgodze sie. z tym lamaniem w kosciach to jakis pojebany mit. nie chcialo mi sie ruszac i tyle ale nic mnie nie bolalo ani po paleniu ani po piciu wywaru.
a co do suszu ktory lezy dlugo... swojego czasu zamowilem 50g i dostalem jeszcze w gratisie 25g i troche mam jeszcze do dzisiaj. za kazdym razem dzialalo tak jak ma dzialac pomimo faktu ze minely juz ponad 4 miesiace + plus to co lezalo w sklepie... zadnego spadku mocy nie zauwazylem.
picie jest efektywniejsze ale mam uraz do tak pysznych roslinek. gorzko-cierpka i jeszcze ten zapach. przy paleniu dziala znacznie slabiej i tez sporo trzeba wypalic ale czuc tylko zapach kadzidla koscielnego i lekko zjebany smak w ustach.
ogolnie roslina sama w sobie nie jest ciekawa bo daje lekka zjebke i zmiane postrzegania, kolory, spacer byl znakomity, wszystko bylo takie ciekawe, woda w fontannie mnie zwyczajnie zauroczyla ale to troche malo za to w mixie ruta+ powoj pod koniec dzialania LSA zaowocowala milym snem o ktory mi chodzilo i ubarwila dodatkowo moje resztki cevow.
nie zgodze sie. z tym lamaniem w kosciach to jakis pojebany mit. nie chcialo mi sie ruszac i tyle ale nic mnie nie bolalo ani po paleniu ani po piciu wywaru.
Sądząc po Twoim opisie, nie poczułeś pełni efektów działania tej rośliny. O tym właśnie pisałem. Susz ze sklepu nie da Ci efektów jakie może dać świeży materiał. Kropka.
w jaki sposob przygotowywales sini do picia?
Susz działa - zgoda. Bez porównania jednak do świeżego materiału roślinnego. Oczywiście warunki, w jakich roślina rosła, mają tutaj istotne znaczenie. Podobnie jak z innymi roślinami.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.