Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
Ja sobię radzę z poryciami i paranojami w prosty sposób, mianowicie akceptuje je :) Ewentualnie siła świadomości, jeśli coś mi przeszkadza.
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 20 / / 0
Kurwa to nie porycia i paranoje tylko w 90% prawda. Jak coś jest źle, to zioło Ci to zło ukarze i wyznaczy misję. Jeśli jesteś w porządku, zioło nie będzie musiało Cię zmuszać do poprawy.
Uwaga! Użytkownik martwy_soltys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja tam pierdolę i nie palę trawska, a przynajmniej rzadko i niewiele. Też przychodzą mi jakieś dzikie myśli i uważam, że spowodowane jest to nadmiernym wrzucaniem innych substancji - po prostu trawa jako psychodelik wyciąga to i owo z głębin mózgu, co wsadzają tam psychoaktywy. Jak sobie z tym radzić? Ograniczyć ćpanie, może to czas najwyższy?

Jeśli pojawiają się dziwne wkrętki podczas odurzenia na innych substancjach, to może jakaś muzyka się przyda? Może zmiana otoczenia, ludzi? A może benzo? :)

Nie ma sensu ćpać jeśli nie sprawia to przyjemności
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 714 / 45 / 0
pilleater pisze:
Nie ma sensu ćpać jeśli nie sprawia to przyjemności
Jest w tym sens.
skakanka
  • 5299 / 106 / 0
No to napisz jaki bo jestem ciekawy
  • 714 / 45 / 0
pilleater pisze:
No to napisz jaki bo jestem ciekawy
Bwahahhaha, chodziło mi o sens w twojej wypowiedzi pill.
skakanka
  • 5299 / 106 / 0
Tak więc uważasz, że jest ona bez sensu? %-D

Ja już nic nie rozumiem
  • 714 / 45 / 0
pilleater pisze:
Tak więc uważasz, że jest ona bez sensu? %-D

Ja już nic nie rozumiem
Właśnie odwrotnie, uważam, że jest w niej (twojej wypowiedzi) sens. Jest sens, że nie ma sensu ćpać, jeśli to nie sprawia przyjemności.
skakanka
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
pilleater, zryciuszku, boisz się, że trawka sprawi, iż całe twoje mentalne spierdolenie spotęgowane przez ćpanie psychodelików, których nie powinieneś ruszać ("nie dla psa kiełbasa"), wypłynie na powierzchnie?

Za późno na to. Twoje ostatnie posty jasno wskazują na to, że się wymóżdżyłeś, że jesteś pierdolonym mentalnym wrakiem i kaleką.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Wolę być mentalnie spierdolony i przećpany, porysowany i pojebany, niż być policyjną kurwą i złodziejem sprzętu jak ty, kochanie.
Za późno na to. Twoje ostatnie posty jasno wskazują na to, że się wymóżdżyłeś, że jesteś pierdolonym mentalnym wrakiem i kaleką.
No i o to chodzi, dziękuję :* :heart:

Ej, wrzuć coś na moją starą! Odpiszę po pracy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.