Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
Jeśli pojawiają się dziwne wkrętki podczas odurzenia na innych substancjach, to może jakaś muzyka się przyda? Może zmiana otoczenia, ludzi? A może benzo? :)
Nie ma sensu ćpać jeśli nie sprawia to przyjemności
pilleater pisze: Nie ma sensu ćpać jeśli nie sprawia to przyjemności
pilleater pisze: No to napisz jaki bo jestem ciekawy
Ja już nic nie rozumiem
pilleater pisze: Tak więc uważasz, że jest ona bez sensu?![]()
Ja już nic nie rozumiem
Za późno na to. Twoje ostatnie posty jasno wskazują na to, że się wymóżdżyłeś, że jesteś pierdolonym mentalnym wrakiem i kaleką.
Za późno na to. Twoje ostatnie posty jasno wskazują na to, że się wymóżdżyłeś, że jesteś pierdolonym mentalnym wrakiem i kaleką.
Ej, wrzuć coś na moją starą! Odpiszę po pracy
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.