ODPOWIEDZ
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
moje male pieknośći sie chyba poparzyły, nie jestem pewien wkażdym bądz razie listki stają sie od wewnątrz jasno zielone, prawie żółte i pofałdowane załaczam fotki,
  • 182 / / 0
kolejna fotka, co o tym sądzicie? jest bardzo źle ?
  • 182 / / 0
dużą roślinke wreszcie odważyłem sie złamać, powiedzcie czy dobrze to zrobilem i czy moze tak zostać?
  • 182 / / 0
a ogólnie tak wyglądają konopki po 24 dniach
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: safo »
<_< współczuje tym twoim roślinom - zmontuj boksa!
Uwaga! Użytkownik safo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Nie znam sie za bardzo, ale czy nie lepiej było złamać ją niżej??
  • 92 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k44 »
jEST OK. dAJ TAM JAKIS KIJEK I PRZYWIAZ JA DO NIEGO(TYLKO NIE ZA MOCNO)
Uwaga! Użytkownik k44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arek1337 »
bardzo asdbardzo ladne krzaczki , bardzo ;] ;]
Uwaga! Użytkownik arek1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / / 0
a co z tym kolorkiem lisci ? nikt nie wie o co caman ? boooze a kazde kolejne listki wyrastają już w takim stanie :-|
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ca2na3is »
Jakie nawozy stosujesz? Ogólnie rzecz ujmując: przepieprzysz z jednym składnikiem to spowodujesz niedobór innego. Ja należę do sekty Biohumus i wyznaje tylko biohumus dla zielonych i biohumus dla kwitnących bądź uniwersalny biohumusik forte :)
Cannabis niczym akumulatorek. Zawsze i wszędzie FOREVER!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.