Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
@Pan Piotr - jakość bezkationitówki to kwestia doświadczenia, ludzie często woleli mój towar, niż robiony na kationicie. Gdy przyjeżdżałem do Warszawy z moją robotą, to nie miałem konkurencji.
A jak już nawiązałam do tematu krokodylka, to i ciekawe, czy jego próbowała, mając kontakt z obszarem, w którym ten specyfik krążył. Ot takie moje pytanie.
stary dziad pisze:Tak się zastanawiam, B.B. czy do końca zdajesz sobie sprawę z konsekwencji przejścia z hery na fnt.
lecz nie wiem, czy doświadczyłaś pełnego skrętu po fnt.
Ja, choć moje doświadczenie w kontaktach z fnt są znacznie mniejsze, niż oxana, coś niecoś o tym wiem.
To doprawdy fascynujące.
skręt po herze, który choć trochę można zaleczyć w skrajnych przypadkach kosmicznymi dawkami kody, z fnt po dłuższym używaniu tak nie da rady. No, kicha straszna.
Helu nie biorę od 3 dni. Nie będę go dokładać do fnt, jedynie morfinę i benzodiazepiny sporadycznie. Tak więc jeśli chodzi o heroinę, to sprawa jest póki co skończona, myślę, że nie będzie już konieczności łączenia jej z fentasiem, bo ustaliłam odpowiednią dawkę F. Na tym chciałabym skończyć, bo jednak temat bardziej kieruje się w stronę fenta, a to już inny wątek.
Nie nazywaj acetylowanej majki herą bo nawet koło niej nie przechodziła.
Co do produkcji ruskiej hery - bezkationinowo - to fakt, ze robi się ją na zmywaczu /chodzi o aceton w nim zawarty/ nie jest niczym złym a robiłam ja gdy nie miałam mozliwości zrobic polskiego odpału.
Rezultat jest taki, ze popaliłam sobie wiekszość kanałów.
Odkad dostałas kompetentnego to urosłas, ze "hej" a moze od zawsze byłas uszczypliwa i niemiła?
Pytanie retoryczne.
/Krokodyla nie cpałam i pewnie wogóle nigdy nie spróbuje, gdyż dbam o swój wyglad i kocham siebie.
Pewnie masz mnie za bezzebna i gruba cpunice? :)) ale tak nie jest - na szczescie/
Dodam ze ruski odpał tez trudno nazwac hera.
Piszesz Jagoda, ze ruski odpał kosztuje pracy troche??? Śmiech na sali, dwie godziny i masz zrobione z garnka słomy, jeszcze nie zmielonej.
Fusy do kawy??? Faktycznie pojecia o odpale nie masz a o polskim odpale nie wspomne, bo ten kosztuje mnóstwa zachodu.
P.S. Też mnie zawiodłaś, nie wyczuwając o co chodzi, tak, że uszczypliwość nie była konieczna.
Ale ja pisałem na temat czystości, a nie na temat samego działania ;) Ogólnie lepiej oceniany jest tovar z większą ilością zanieczyszczeń, bo daje lepszego kopa na początku :)
BB: Przecież faktem jest, że skręt po fencie jest duuużo gorszy od skręta po naturalnych opio, nie ma co dyskutować na ten temat. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać jaką człowiek może mieć jazdę po pół roku na fentanylu, a po takiej zabawie z helem można jednak wytrzymać na sucho. Nie wiem skąd pretensje do SD, skoro napisał po prostu fakty.
Julietta pisze: Nie nazywaj acetylowanej majki herą bo nawet koło niej nie przechodziła.
a moze od zawsze byłas uszczypliwa i niemiła?
Pytanie retoryczne.
Pewnie masz mnie za bezzebna i gruba cpunice? :))
Pan Piotr pisze:
BB: Przecież faktem jest, że skręt po fencie jest duuużo gorszy od skręta po naturalnych opio, nie ma co dyskutować na ten temat. Nawet nie próbuję sobie wyobrażać jaką człowiek może mieć jazdę po pół roku na fentanylu, a po takiej zabawie z helem można jednak wytrzymać na sucho. Nie wiem skąd pretensje do sd, skoro napisał po prostu fakty.
:)
Zadałam proste pytanie, uzyskałam zadowalajaca odpowiedż /zawsze to coś/, a Ty mówisz mi, ze mam się nie odzywać -
dopóki oczywiście nnie spóbuje.
Otóż nie mam takiego zamiaru, a moge pytać o wszystko i porównywać różne substancje w dziale do tego przeznaczonym.
Podsumowywujesz publicznie nasze prywatne rozmowy? To jest dopiero załosne, bo nikogo to nie obchodzi.
Mam sie na to zezłościc? To po porostu zachowanie małolaty. Najpierw jestes miła i grasz koleżanke, by potem zmienic taktyke i przestac sie odzywac wbijajac szpileczki tutaj.
Masz ogrom wiedzy ale takie zachowanie nie jest fair.
Konczac, dziekuje wszystkim za odpowiedź.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.