Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Z papy do dupy lol
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
to ja bym to widział tak - skoro nie ma już miejsca w buzi, to może najpierw trzeba sprawdzić z jakimś malutkim plastrem i jak jest git to najwyżej dorzucić... pod warunkiem, że sie jeszcze zmieści
tylko, że i tak to wszystko zależy od doświadczenia i tolerancji usera - jeden będzie walił carfenta po batach i będzie git, a drugi przedawkuje z palcem w dupie
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Może ktoś z opiowraków testował ten sposób i się wypowie,bo w sumie ciekawe
I co moge zrobić przy podaniu pod jezyk/policzek żeby jak najwiecej wyciagnać fenta z plastra i najlepiej sie wchłonął? Przepłukiwanie mordy ciepłą wodą i przemycie mordy porządnie z tego co wiem powinno pomóc prawda? Macie jeszcze jakieś tipy?
24 stycznia 2024sclero2014 pisze: @Michaueqqq chyba jesteś śmieszny . Jeśli chcesz wziąść plaster fenta . Czytałeś mój post poprzedni ? Opisałem wszystko co trzeba zrobić to zawsze jakiś z ograniczonym iq sie znajdzie co nie chce sie przeczytać a głupie pytabia zadawać . Jak wsadzisz fenta do japy to jak przeplukasz woda to gowno z tego będzie.. bo z tego co ja zauważyłem plaster jest bardzo delikatny wystarczy wziąść odrobine łyka czegoś do picia i uj po plastrze
Z góry dzięki wielkie
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.