Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1041 / 4 / 0
Hej, gdzie można przykleić jeszcze kawałki plastra, żeby jak najwięcej uzyskać, jak już do buzi się więcej nie mieści albo jest bardzo ciężko?
  • 1339 / 337 / 13
Zawsze można spróbować wsadzić do dupy, biodostępność też niczego sobie...

Z papy do dupy lol :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
@up jaka jest dostępność fenta per anal?Nigdzie nie znalazłem o tym żadnej informacji,oprócz jakiegoś badania z przedawkowaniem przez włożenie p.r plastra..
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1339 / 337 / 13
biodostępność jest wyższa niż przy podaniu doustnym, a zarazem mniejsza niż przy podaniu dożylnym, na chłopski rozum - bardziej ekonomicznie

to ja bym to widział tak - skoro nie ma już miejsca w buzi, to może najpierw trzeba sprawdzić z jakimś malutkim plastrem i jak jest git to najwyżej dorzucić... pod warunkiem, że sie jeszcze zmieści %-D

tylko, że i tak to wszystko zależy od doświadczenia i tolerancji usera - jeden będzie walił carfenta po batach i będzie git, a drugi przedawkuje z palcem w dupie
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 508 / 195 / 1
Tylko,że ja nigdzie nie znalazłem info o dawkowaniu p.r i biodostepności.Nie ma też czopków na rynku.Co za tym idzie brak wiedzy w tym temacie i testowanie na sobie może skutkować przedawkowaniem.
Może ktoś z opiowraków testował ten sposób i się wypowie,bo w sumie ciekawe
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2814 / 365 / 0
Jeśli chodzi o per rectum to nakleić plaster na dupie czy jak ? Bo Jeśli chodzi o " żucie " fenta to tolerka szybko rośnie i za każdym razem trzeba ryjca przepłukać.. choć ostatnio zauważyłem ze jak zjem tłuszcze to nie trzeba ryjca płukać i myć ( bynajmniej ja tak robie by jama ustna byla " czysta " wiadomo po jedzeniu zostają resztki pokarmu czy jak co sie napijemy nie raz zauważyłem ze jak wkładałem plaster do japy gdzie nie robiłem "bhp" czyli umycie jamy ustej i później chwile żyję gume wyciagam i wkładam plaster pod język/policzek . Wracając do tluszczy nie raz sprawdzilem tak ze zjadlem jajko lekko posolone i po chwili włożyłem kawalek pod język i czulem fenta tzn ten charakterystczny posmak chemii/kleju zazwyczaj jak czuje ten posmak to plaster szybciej łapie i to mnie zastanawia ze zawsze robie tak samo dokładnie myje jame ustna chwile zuje gume by nie bylo posmaku ( plynu do plukania czy pasty ) zazwyczaj wkladam prawie caly plaster 100 actavis czyli 16.5mg caly ja biore nke MAL caly czyli te 15.5-16.0mg zostaje maly kawalek jak paznokiec
  • 5 / / 0
yo, z tego co tu czytałem to najlepiej palić plastry w lufce i najlepiej sie sprawdza durogesic (chyba ze jest lepsza metoda to daj znac). Tylko patrzac na to ze jest to plaster a nie czysty proszek fenta to czy palenie bedzie lepsze niż po prostu przyklejenie plastra pod jezyk lub na wewnetrzna strone policzka?
I co moge zrobić przy podaniu pod jezyk/policzek żeby jak najwiecej wyciagnać fenta z plastra i najlepiej sie wchłonął? Przepłukiwanie mordy ciepłą wodą i przemycie mordy porządnie z tego co wiem powinno pomóc prawda? Macie jeszcze jakieś tipy?
  • 2814 / 365 / 0
@Michaueqqq chyba jesteś śmieszny . Jeśli chcesz wziąść plaster fenta . Czytałeś mój post poprzedni ? Opisałem wszystko co trzeba zrobić to zawsze jakiś z ograniczonym iq sie znajdzie co nie chce sie przeczytać a głupie pytabia zadawać . Jak wsadzisz fenta do japy to jak przeplukasz woda to gowno z tego będzie.. bo z tego co ja zauważyłem plaster jest bardzo delikatny wystarczy wziąść odrobine łyka czegoś do picia i uj po plastrze
  • 3455 / 557 / 2
Plaster to plaster: naklejasz na skórę z tego co się orientuję. Woda zmniejszy tylko niepotrzebnie stężenie plastra, przez co efekt osłabi, a nie powiększy @Michaueqqq
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
24 stycznia 2024sclero2014 pisze:
@Michaueqqq chyba jesteś śmieszny . Jeśli chcesz wziąść plaster fenta . Czytałeś mój post poprzedni ? Opisałem wszystko co trzeba zrobić to zawsze jakiś z ograniczonym iq sie znajdzie co nie chce sie przeczytać a głupie pytabia zadawać . Jak wsadzisz fenta do japy to jak przeplukasz woda to gowno z tego będzie.. bo z tego co ja zauważyłem plaster jest bardzo delikatny wystarczy wziąść odrobine łyka czegoś do picia i uj po plastrze
okej, sory. tłuszcze tzn? co musialabym zjesc zeby lepiej weszło? I czy wgl opłaca sie waporyzować te plastry czy w porównaniu do proszku fentanylowego to jest przepaść? W skrócie: lepiej waporzywać plastry czy je żuć; a jesli żuć to co najlepiej zjeść przed?
Z góry dzięki wielkie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.