Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Static jak się teraz czujesz zadziałała mocniej?

Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
  • 1141 / 117 / 0
dawka 20mg kładzie mnie dosyć mocno do spania i zdecydowanie przyjemniej niż kwetiapina, która jest wręcz brutalna w swoim działaniu.

Problem tkwi w tym, że gdy jej nie wezmę to NIE MOGĘ SPAĆ. Jest to wkurwiające. Jestem zmęczony i totalnie zamulony, ale gdy się kładę moje wkurwienie jedynie się pogłębia.

@aniolekzpielka - nie, minaseryna nie podbiła działania kodeiny. Nastąpiła lekka sedacja, ale 10mg to chuj tam - spało mi się nieciekawie :/

Wypiłem dzisiaj morze alkoholu i z tego względu odpuszczam sobie minaseryne. Fakt, to prawda - jestem non stop głodny. Wpierdalałbym i wpierdalał, bez przerwy.

Dzisiaj to już i tak chuj, ale zapytam na przyszłość - jak się przedstawia ewentualny mix minaseryny z alko?. Na ulotce wyraźnie napisane, że nie wolno, ale ;) ... Benzo też na ulotce nie wolno a nie wyobrażam sobie wypić browarka do diazepamu, alpry czy klonów. W przypadku minaseryny nie liczę na fajerwerki i rekreacyjną fazkę, a raczej na brak efektów ubocznych / wszelkich zagrożeń i niebezpieczeństw związanych z takim mixem.

Czy minaseryna nadaje się na ratunek przy atakach paniki (nerwica lękowa) oraz na zbicie fazy po stymulantach? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3644 / 599 / 1
Nie nadaje się na zabicie fazy. Przeciwbie- wzmaga efekty

"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1 / / 0
czy ktos probowal laczyc baklofen z pregabaliną ? ma to sens?
  • 1425 / 81 / 0
^sam nie miałem pregabaliny w łapach, ale gdzies tam czytałem ze dobrze się łączy z baklofenem, miej na uwadze, żeby zredukować dawki obu jak wrzucasz na raz.

Chociaż ja bym wrzucał osobno, bo nawet po 50-75mg baklofenu czuje się minimalnie gorzej przez kolejne 2 dni i własnie przy takim gorszym samopoczuciu wrzucałbym pregabaline.

Dodam, że baklofen z pseudoefedryną miksuje sie wyborowo.
  • 987 / 8 / 0
dex wrzucony z godzinę po kodzie zadziała?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1824 / 104 / 20
Nie sądzę, jeśli tak to słabo.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1425 / 81 / 0
kiedys 600dxm i chyba 300 kody zaoowocowało bardzo niesynergicznym działaniem także nie polecam tego mixu.
  • 3 / / 0
z jakim ketonem kode miksowac?
  • 12692 / 2456 / 0
Z żadnym - to nie pasuje do siebie ani trochę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.