Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 708 / 25 / 0
Potwierdzam obecnie najsensowniejszy stymulant i do nauki ,pracy i imprezę.Bardzo wydajny
Ja korzystam rozważnie raz na jakiś czas 5-10mg.
Ktoś wie jak z szkodliwością ?
  • 1817 / 109 / 0
W takich dawkach to nie wiem czy można mówić o szkodliwości, bo pewnie jest, jeśli w ogóle jakaś to znikoma.
  • 52 / 9 / 0
Myślę, że szkodliwość ogranicza się do wyniszczenia śluzówki przy sniffach. Więc oralnie nieszkodliwe. Szkodzić zaczyna pewnie dopiero przy dawkach większych niż zalecane.
keep it pale
  • 132 / 6 / 0
Ja jednak w komparatystyce ćpuńskiej śmiem stwierdzić, że najbliżej temu do zwykłej amfetaminy. :old:
Czystość stymulacji, nie taka zwierzęca ketonowa. Dlatego odpada porównanie do hexa. Lepsze to niż etylofenidat.
Do fluorowych amfetamin trochę dalej, kolejna różnica to że zamiast zwyczajnego zjazdu jak po hexie czy fecie jest kurewskie rozdrażnienie (jak miałem przy EPH) i lęki dlatego dzisiaj sobie zarzucę na noc podkładkę benzo :finger: i ruszam do pracy
  • 758 / 44 / 0
prawdopodobnie przesadziłeś z dawką jeżeli masz u siebie takie objawy.
jezeli odpowiednia dobierzesz dawke to zjazd nie wystepuje praktycznie tylko ze 1-2mg potrafią zrobić różnicę wiec ciewzko trafic :)
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 231 / 2 / 0
W czym to przechowujecie? Ja mam takie tubki plastikowe i moim zdaniem są całkiem dobre, ale może macie jakieś lepsze pomysły aby dłużej można było ją przechowywać. Rozpuszczanie w glikolu odpada.
  • 210 / 17 / 0
Co polecacie na trzęsiawe poza magnezem? Czy to zawsze oznacza że już za dużo?
  • 231 / 2 / 0
Chyba zawsze, a przesadzić jest BARDZO łatwo. Z etylo można było przesadzić i jak się za coś zabrałeś to jakoś dawało radę coś zrobić, a po tym po większej ilości nawet na filmie się skupić nie mogę i muszę cofać co chwila. Nigdy nie przesadzam celowo z tą subst., po prostu tu wystarczy kilka " mini granulek" więcej żeby było za dużo. No, ale z etylo miałem BARDZO długi staż więc może dlatego uboki nie były tak chujowate.
  • 432 / 31 / 0
Bardzo fajnie mi sie z opio MPH miksuje. Robie to tak: pykam sobie 1/2 lub 2/3 swojej standardowej dawki opio(w moim przypadku PST), zarzucam 1/2 standardowej dawki benzo. Tolerke mam małą, więc jest to np. 1-1,5 mg eti. Na to wszystko swoją dawkę MPH x 1,5-2. Uwielbiam pobudzenie po PST, które MPH podbija. Natomiast benzo(opio też zresztą) wywalają side effect MPH. Łatwiej zjeść posiłek co przy MPH ważne. Dodatkowo oczywiście witaminki, suplementy itd. Standardowo jak to przy MPH. Dodam jeszcze, że pisząc MPH mam na myśli 4 f MPH, skrót myślowy. Polecam.
Edit: eti też czasem z powodzeniem zastępuję 2-4 mg flubromazepamu. Jest mniej mulący, a na drugi dzień go odpuszczam, a reszta tak jak wyżej i jest bajka. Na wieczór do spania browarek, odrobina eti, spliff i spanko eleganckie.
  • 210 / 17 / 0
Do takich celów (rekreacyjnych rozumiem) szkoda towaru, zdecydowanie lepiej się nadaje znacznie tańszy i bardziej zabawowy HEX-EN. ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.