Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3559 / 579 / 1
Świetnie to podsumowałaś @Piroman2
@zburzony odezwij się przy okazji na pw
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1551 / 247 / 0
Jak zauważył mój kolega dość mało jest tutaj postów i rzadko pojawiają się nowe. Mi osobiście NEP zawsze wydawał się całkiem fajnym stimem z potencjałem funkcjonalnym. Waszym zdaniem z czego wynika jego niezbyt duża popularność?
  • 108 / 6 / 0
W dawkach w których czuć dopamine wzrasta ciśnienie, pojawiają się lęki i drżenie rąk. Jako funkcjonalny stim jest OK, ale na pewno niezdrowy na dłuższą mete. Jedyny stim po którym miałem czerwoną twarz. Po paru dniach działa inaczej, pewnie przez blokade wychwytu serotoniny i zmniejszenie wrażliwości 5ht1a i/lub zwiększanie ekspresji D2 (autoreceptor). Pojawia się zobojętnienie i nijakość.
  • 1423 / 89 / 2
21 czerwca 2025zburzony pisze:
Jak zauważył mój kolega dość mało jest tutaj postów i rzadko pojawiają się nowe. Mi osobiście NEP zawsze wydawał się całkiem fajnym stimem z potencjałem funkcjonalnym. Waszym zdaniem z czego wynika jego niezbyt duża popularność?
Z normalnych narkotyków, które wybijają rc.Szybki ban prawny i tym koniec syntezy.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.