Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
khawaje pisze:
Ta, i bedziemy czuc kjak nasz kazdy kes jedzenia boli na zoladku
te środki raczej nie wywołują wrzodów to miałeś na myśli ??
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Z moich obserwacji wynika, że diazepam jakoś niechętnie się łączy z alkoholem. Na myśli mam, iż alkohol zabija przyjemne działanie rolek. Działać działają, ale czegoś im brak. Polecam mix rolek i trawy - to jes to!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Albo same rolki z ewentualnie 1 piwem jak juz pisalem.
  • 927 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: EMP »
Na mnie 20 mg. Relanium prawie nie działa. Porównując Relanium i Lorafen zdecydowanie stawiam na Lorka.
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
Na mnie relanium działa różnie, zresztą od innych osób też słyszałem o tym, że czasem działa bardziej zamulająco i usypiająco, a czasem przeciwlękowo, rozluźnia fajnie bardziej w stylu alprazolamu czy klonów.

Dla mnie diazepam jest fajnym benzo ze względu na to że ma długi czas półtrwania. W przypadku rolek jest to dla mnie zaleta, w przeciwieństwie do lorazepamu gdzie chodziłem nieprzytomny i robiłem wszystko 3 razy wolniej przez parę nastepnych dni od baletów.

Raczej najłatwiejsza do odstawienia benzo, jeżeli nie liczyć oksa- i temazepamu i innych słabych benzosów. Moim zdaniem dobrze komponuje się benzo z alkiem, czyż nie raz w kulturze i sztuce pojawiało się valium zapijane szklaneczką whiskacza ;)? Ale raczej nie w konfiguracji 12 rolek i połówka ;).
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Rzadko biore relanium, srednio raz na tydzien, ale juz 10 mg działa przyjemnie przy mojej sporej tolerce na alprazolam, wbrew wszelkim tabelkom, przelicznikom itp.
  • 121 / / 0
Ej ludzie co to jest?

8. Rp Relanium zaw. 0,4 mg/ml (0,002 g/5 ml) 100 g Medana

Krople, jak tramal?
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
Sorry, że zacznę od tego, że mi się nie chce szukać teraz, ale najlepsze źródło wiedzy o dostępnych lekach w obrocie to strona Ministerstwa zdrowia i ostatnio jak tam byłem i patrzyłem to na 70% wydaje mi się, że to jakaś 'zawiesina była', a nie krople jak Tramc
Pozdro
  • 121 / / 0
Aaaa...

zaw. nie jest od "zawartość" tylko "zawiesina"

spoko, to już czaję

mmmm... diazepki w płynie :)
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Dostałem dzisiaj relanium w rozmowie wyszło że napisał 4 opakowania po 30 tabletek a teraz patrze na recke i jest napisane relanium 0,005 Dtd N ( albo coś w tym stylu nie mogę rozczytać) i w (sto dwadzieścia tab.) s. 1+1+0 tab. I pytanie czy wydadzą mi to beż żadnego problemu bo po przeliczeniu wyszło 6 opakowań bo kiedyś przy kupnie 6 opakowań jakiegoś leku powiedzieli, że mogą sprzedać tylko 3 opakowania.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.