khawaje pisze: Ta, i bedziemy czuc kjak nasz kazdy kes jedzenia boli na zoladku
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
Dla mnie diazepam jest fajnym benzo ze względu na to że ma długi czas półtrwania. W przypadku rolek jest to dla mnie zaleta, w przeciwieństwie do lorazepamu gdzie chodziłem nieprzytomny i robiłem wszystko 3 razy wolniej przez parę nastepnych dni od baletów.
Raczej najłatwiejsza do odstawienia benzo, jeżeli nie liczyć oksa- i temazepamu i innych słabych benzosów. Moim zdaniem dobrze komponuje się benzo z alkiem, czyż nie raz w kulturze i sztuce pojawiało się valium zapijane szklaneczką whiskacza ;)? Ale raczej nie w konfiguracji 12 rolek i połówka ;).
8. Rp Relanium zaw. 0,4 mg/ml (0,002 g/5 ml) 100 g Medana
Krople, jak tramal?
Pozdro
zaw. nie jest od "zawartość" tylko "zawiesina"
spoko, to już czaję
mmmm... diazepki w płynie :)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.