DOI

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Jak już ktoś wspominał powyżej 5-6mg nie opłaca się raczej wychodzić, bo efekty pozytywne zmieniają się delikatnie. Zamiast tego, lepiej mieć deksa i jointy w kieszeni i w razie braku satysfakcji z tripa oszamać.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 471 / 2 / 0
Możliwe, ale ja nawet tych pozytywnych efektów nie uświadczyłem, a z tego co przeczytałem to 6mg gwarantowało już dość kolorową podróż :nuts:

scalono - surveilled

Sorry za dwa posty z rzędu, ale dopiero teraz przekopałem się do postów ujawniających prawdziwe oblicze tej substancji - i w całej rozciągłości się zgadzam, substancja chuja warta a fizyczne strucie dzień po totalnie niewspółmierne do jej działania.

Może jako podstawka się sprawdza lepiej - ale samo DOI - chujnia, chujnia, chujnia. Odkrywcze to to na pewno nie jest, wiem.
  • 114 / / 0
za dużo wymagacie od substancji, za mało od siebie. Dobierz substancje do oczekiwań, wiesz jakie ma cechy charakterystyczne, więc dobrze się przygotuj do tripa, a nie ćpaj by mieć kolejny weekend zaliczony. Psychodeliki to bardzo "charakterne" substancje, ważne by ukierunkować dobrze podróż i wykorzystać potencjał, a nie czekać na "fajerwerki"
  • 471 / 2 / 0
Ja tej substancji nie zamierzam już dobierać bo najzwyczajniej nie spełnia moich oczekiwań :) 32 godzinna bezsenność za doznania które oferuje to trochę za dużo. DOC - tak, DOI będę omijał szerokim ukiem.
  • 1450 / 19 / 0
opetany pisze:
Ja tej substancji nie zamierzam już dobierać bo najzwyczajniej nie spełnia moich oczekiwań :) 32 godzinna bezsenność za doznania które oferuje to trochę za dużo. DOC - tak, DOI będę omijał szerokim ukiem.
A coś więcej? Bodi męczy? Jakieś różnice w działaniu DOI a DOC?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1951 / 15 / 0
@Opetany: od początku wątku pisze, że DOI jest cudowne z powodu swojej subtelności. Jak kiedyś przestaniesz szukać jak najmocniejszej pizdy, to docenisz uroki substancji takich jak DOI lub LSD.
  • 471 / 2 / 0
69plateau pisze:
@Opetany: od początku wątku pisze, że DOI jest cudowne z powodu swojej subtelności. Jak kiedyś przestaniesz szukać jak najmocniejszej pizdy, to docenisz uroki substancji takich jak doi lub lsd.
Moim zdaniem porównywanie DOI z kwasem jest chybione. Temu drugiemu w ogóle urąga zestawienie tych dwóch substancji. Nawet małe dawki kwasa są stokroć lepsze niż DOI, który mi po prostu nie odpowiada, tyle.
C9H13N pisze:
A coś więcej? Bodi męczy? Jakieś różnice w działaniu DOI a DOC?
Bodyload przy ładowaniu w ogóle nie dał się odczuć, i potwierdzam to co zostało powiedziane w tym wątku - substancja w ogóle nieinwazyjna w trakcie tripu, naprawdę dobrze się czułem. Ale na drugi dzień katorga. O wiele gorzej się czułem niż po DOCu, i zasnąć też mi się później udało.

Działanie? Mentalnie praktycznie nic, stan który określiłym "cyniczną trzeźwością". Wizualnie? Zawiodłem się, ale z własnej winy - bo zbyt wiele oczekiwałem. Wizuale ograniczyły się do tego że wieczór przybrał żółtą farbę, tak jak pisałem - tak jakby ktoś noc zółtą farbą olejną posmarował. CEVy przeciętne. Przy dłuższym wpatrywaniu się w jeden punkt można było ciekawe rzeczy zobaczyć. Ale wizualnie do DOCa się nie umywa, ogólnie.
  • 1951 / 15 / 0
A dla mnie te substancje można jak najbardziej koło siebie stawiać. Fakt, zupełnie inna faza (po kwasie głębsza), ale obie w odpowiednich dawkach (LSD do 250ug, DOI do 8mg) nadają się jak dla mnie jako jedne z niewielu psychodelików do chodzenia po mieście, przebywania wśród inych ludzi, nie przygniatają swym ciężarem jednocześnie wprowadzając nas w kompletnie anormalny stan.
  • 744 / 29 / 0
najlepsze hppd trwające bardzo długo to po DOI :D
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1450 / 19 / 0
Czemu nadmiar DOI prowadzi do osłabienia efektów? Czyżby osłabiał neuroprzekaźniki? Jak z oczkami? Duże?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.