...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 163 / 27 / 0
DXM super leczy uzależnienie od ketonów u mnie (3-4cmc, 3mmc)
Raz na tydzień i zastępuje
Plus metylofenidat DOUSTNIE A NIE SNIFFEM MOI DRODZY, też super efekt daje, nie chce sie jakichś 3cmc, w sensie nie chce sie tak mocno.
Brałem B-K raz na dwa tyg-miesiąc, ale to nadal zbyt często.
Na szczęście nie masturbowałem sie po nich jak niektórzy, którym polecam wybrać sie do psychologa albo w ostrzejszych przypadkach do seksuologa.
  • 1012 / 273 / 0
Ja przystępuję ostro do kolejnego detoksu. Buli 1,5 roku absty, trochę szkoda, ale nałóg wygrał. Mam nadzieję, że następnym razem tak nie będzie. Mam dużo materiału na temat nawrótów do przygotowania na następną sesje w terapii uzależnień.

@Patrykpatyk

Lol, DXM nie leczy żadnych nałogów. To substancja psychoaktywna i właśnie znalazłeś sobie zamiennik ketonów. Co ryje bardziej banię, ciężko powiedzieć, bo nie brałem DXM. Ja zamieniałem tak samo, najpierw był alkohol, potem mj, następnie kanna, a skończylo się na ketonach. Huye mocno uzależniają 🤒 na metylofenidat też uważaj, różnie z nim bywa i są osoby uzależnione od niego.
  • 797 / 451 / 0
02 listopada 2024Patrykpatyk pisze:
DXM super leczy uzależnienie od ketonów u mnie (3-4cmc, 3mmc)
Raz na tydzień i zastępuje
Plus metylofenidat DOUSTNIE A NIE SNIFFEM MOI DRODZY, też super efekt daje, nie chce sie jakichś 3cmc, w sensie nie chce sie tak mocno.
Brałem B-K raz na dwa tyg-miesiąc, ale to nadal zbyt często.
Na szczęście nie masturbowałem sie po nich jak niektórzy, którym polecam wybrać sie do psychologa albo w ostrzejszych przypadkach do seksuologa.
Skołuj ketamine zamiast DXM. Dorzuc amisulpird i 9me bc. Odczujesz efekty od razu. Odstaw metylofenidat i zarzucaj Modafinil.
  • 41 / 11 / 0
@RoofTop I jak tam ci idzie życie w trzeźwości? Zaniepokoiły mnie twoje posty o tym, że lekarka ci wypisuje benzodiazepiny i opioidy bez oporów. 30-tka alprazolamu na sytuacje kryzysowe ci się skończyła, i potrzebowałeś więcej? Gdzie się podziała ta silna wola, dzięki której nic nie jest w stanie cię złamać? Wróżbici z fusów mieli rację? Minęły dopiero 3 tygodnie od postów, w których przekonywałeś, że panujesz nad sytuacją :(
  • 3 / / 0
Dobry wieczór wszystkim

Chciałbym poprosić o polecenie jakiegoś szpitala/ośrodka (NIE PRYWATNEGO) prowadzącego detoks od oksykodonu. Rejon Polski jest mi obojętny, gdyż mieszkam za granicą i dotrę w każde polecone miejsce.
Niemniej istotne są dla mnie dwie kwestie:
1. Możliwie blisko kościół lub jakiś ksiądz/kapelan bywający w ośrodku. Jestem osobą bardzo głęboko wierzącą (darujcie sobie wyrzucanie mi dyferencji z tym związanych)
2. Jeżeli to możliwe, to obecność jakichś zwierząt w lub w okolicach ośrodka (psiaki, kociaki etc), choć wiem, że to może być awykonalne.
W każdym razie priorytetem jest dobry personel z równie dobrym zapleczem farmakologicznym i możliwością terapii substytucyjnej.
Cała reszta czyli: warunki noclegowe, sanitarne, bezpieczeństwo, są już dużo mniej istotne.
Prośbę kieruję do osób, które faktycznie osobiście przybywali w danym ośrodku lub szpitalu.
Oczywiście też chętnie poczytam o miejscach NIE POLECANYCH.

Pozdrawiam wszystkich "walczących" z tym problemem.

Be strong, be hard💪🤜🤛
  • 131 / 19 / 0
@ParchatyKaznodzieja
hej kaznodzieja, trzymam się jako tako, od zamówienia beta ketonu minęło chyba już z 3 tygodnie i na tym się skończyło. Zapas alpry zjadłem i kuszę się na więcej ale mam pewne blokady, przede wszystkim finansowe. Narazie trzymam się farmakologii ustalonej przez psychiatrę i sypiam dużo gorzej po tej jeździe z alpra w krótkim czasie, sny okropnej, realne, trudno odróżnić od rzeczywistości po przebudzeniu ale daje rade. Nie martw się o obcych ćpunów i tak wszyscy skończymy w piachu :zombie: Mimo wszystko jednak staram się stronic od alko i innych, do używek typu beta ketony nie mam bezpośredniego dostępu ani finansów. Traktowałbym ten wyskok jako jednorazowy, nie zaprzeczam, że kiedyś takowy nawroci aczkolwiek doceniam pamięć starego kaznodziei. Cheers :extasy:
  • 784 / 46 / 0
24 września 2024Rokison pisze:
Dobra teraz poleciałem grubo. było sporo wątków i rozkminiania, jest jesień. Rzuciłem od dzisiaj picie, palenie i proszki trudny wiek, ale chrystusowy mam nadzieje że spotka mnie jeszcze do zimy cos bardzo ciekawego. Cieszę się z życia będąc na lekach. Pozdrawiam wiadomka benzo i opio podróżników i resztę którym w życiu leki pomogły.
No i się udało. Miałem wpadki weekendowe ale żeby sobie to odbić to od dziś wchodzę tylko w system recept. Pozdrawiam i trzymam kciuki za resztę osób które też się starają coś w życiu zmienić.
  • 1012 / 273 / 0
A ja pięknie ciągnę swój kolejny miesiąc abstynencji, ogarnąłem mind set i mam super nastawienie.

Kurwa najgorsze jest tylko to, że ja zawsze po około 1,5 roku zapominam, jak jest źle po przyćpaniu i znowu chlup wpadam w syf.

A nawet taka jednorazowa przygoda z 3cmc niszczy już mojego ducha.

Trzymajcie się ćpunki i nie ćpajcie, a moje doświadczenia bierzcie jako ostrzeżenie, zeby nie dać się oszukac więcej przez sprytny móżdżek.

Amen.
  • 22 / 2 / 0
Witam co polecacie na detox.od klonazepamu? jaki specyfik jest najlepszy, cena nie gra roli, interesuje mnie skuteczność usuwania toksyn z organizmu... ostropest plamisty?
  • 2728 / 587 / 0
Ostropest pomoże w ogólnej detoksyfikacji organizmu, natomiast nie złagodzi symptomów odstawiennych.
@marsad1989
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).