Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
jak mi smierdza takie naiwne posty- ktos kto raptem co zalozyl konto, ma 2 posty i pyta jak dostac towar bez kontaktow.
czy to prowo? ze ktos sie odezwie i zaproponuje słynną "działeczkę" spod szkoły? Jeszcze za darmo? :D
"Rutyna to rzecz zgubna "
Macie darkneta i jak człowiek sobie zamawiacie gieta helu z np. Niemiec za 30-40 e albo z angli i macie bez wychodzenia z domu.
A jak czytam że ktoś kupuje setki helu o wadze 70mg po 50zl to śmiech mnie ogarnia xd. Nie wiem czy to naprawde takie mocne ale za tą cene to sobie zamówie prawie czysty hel . A w tej wawce nie sądze by ten brąz miał nawet 30%.
Na ulicy brac to trzeba być desperatem totalnym. Rozumiem nie każdy cpun ma tyle pojecia by kupować bitcoiny , szyfrowac pgp, pisac po angielsku.
Wiekszosc cpunów chce mieć towar tu i teraz i nie zniosą czekania tygodnia albo i wiecej na swój wymarzony towar.
Rozumiem to, też mi ciężko sie czasem doczekać i chciałbym tu i teraz. Ale wystarczy troche samozaparcia i da sie wyczekać
I to jest dobry towar.
Ale nie sadze ze znajdziesz bo to waskie grono. Bardzo waskie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.