Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 563 / 0
jak jestes zmotywowany to znajdziesz na pewno
  • 3698 / 612 / 1
zawsze jest dn....
jak mi smierdza takie naiwne posty- ktos kto raptem co zalozyl konto, ma 2 posty i pyta jak dostac towar bez kontaktow.
czy to prowo? ze ktos sie odezwie i zaproponuje słynną "działeczkę" spod szkoły? Jeszcze za darmo? :D
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 470 / 43 / 0
Jezu ludzie jak nie macie dobrych kontaktow to nie bawcie sie w latanie po miescie i przepłacanie 10 razy za jakieś gówno z dosypaną kawą albo piaskiem.
Macie darkneta i jak człowiek sobie zamawiacie gieta helu z np. Niemiec za 30-40 e albo z angli i macie bez wychodzenia z domu.
A jak czytam że ktoś kupuje setki helu o wadze 70mg po 50zl to śmiech mnie ogarnia xd. Nie wiem czy to naprawde takie mocne ale za tą cene to sobie zamówie prawie czysty hel . A w tej wawce nie sądze by ten brąz miał nawet 30%.
Na ulicy brac to trzeba być desperatem totalnym. Rozumiem nie każdy cpun ma tyle pojecia by kupować bitcoiny , szyfrowac pgp, pisac po angielsku.
Wiekszosc cpunów chce mieć towar tu i teraz i nie zniosą czekania tygodnia albo i wiecej na swój wymarzony towar.
Rozumiem to, też mi ciężko sie czasem doczekać i chciałbym tu i teraz. Ale wystarczy troche samozaparcia i da sie wyczekać
  • 228 / 43 / 0
Wwa, ulica na K. Na Pradze. Temat chujowy, bardzo chujowy, ale z braku kontaktow musiałem wziąć, 1 ćw mi starcza na 3 strzały z tolerka na mniej niż ok. pół g kody.. Nie polecam
  • 443 / 55 / 0
Bo dostajesz mieszane dziadostwo. Dobry prosto taki jak przychodzi nie tkniety wypelniaczem dostaniesz ale to sporo wziac musisz.
I to jest dobry towar.
  • 155 / 11 / 1
Jak się chce mieć kontakty to się dostanie. Wystarczy obracać sie w towarzystwie ćpunów punków itd. Można też sprawdzić grupki na FB, jak w jakiejść ćpuńskiej jest znajomy to sie można ładnie ździwić XD problem jest taki że mało kto mówi publicznie do niewtajemniczonych o waleniu po kablach. Dobra, to offtop był, w PZN spotkałem się z acetylowaną morfiną z tabletek.
  • 3 / / 0
Ktoś się orientuje jak Krk?
  • 155 / 11 / 1
@S-nczo z tego co wiem w krakowie heroina jest, ja sam nie kupowałem ale znam ludzi co sie zaopoatrują
  • 443 / 55 / 0
Owszem jest to prawda.
Ale nie sadze ze znajdziesz bo to waskie grono. Bardzo waskie.
  • 703 / 135 / 0
Wielkopolska głównie Poznań okolice jeśli tu szukacie helu, nie łudźcie się nie znajdziecie, nie daleko siebie mam ogromny Poznań, a po temat jadę i 200km w 1 stronę na zadupie do innego województwa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.