Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 491 / 63 / 0
13 maja 2020QWuDMx272u pisze:
Witam.
Moocna jazda na kwachu godzina od przyjecia, 250ug, 24lata, brak benzo, DOM,
pamiętaj, że to minie i będzie dobrze. jeśli jesteś w stanie, to włącz muzykę, która ci się dobrze kojarzy. w ostateczności jeśli masz, to możesz wypić trochę alko, bo to stłumi działanie kwasa.
  • 0 / / 0
Dzięki za pomoc, potrzebowałem wtedy chyba tego słowa otuchy (dlatego sprawy mniej pilne) i się unormowało dość, ale ten wjazd, no mocno mentalnie było hehe.
Uwaga! Użytkownik QWuDMx272u nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1997 / 120 / 0
13 maja 2020QWuDMx272u pisze:
Witam.
Moocna jazda na kwachu godzina od przyjecia, 250ug, 24lata, brak benzo, DOM,
Shpongle albo Carbon Based Lifeforms, połóż się i wycziluj. Zasadniczo, to wszystko będzie dobrze a faza zejdzie w końcu. Nawet będzie przyjemnie jak peak minie :)
  • 776 / 179 / 0
Witam, czy widzenie na sobie wszystkich możliwych chorób od stwardnienia rozsianego po udar mózgu aż po chorobę parkinsona podczas jechania na fecie oznacza paranoje, psychozę lub co najbardziej dla mnie prawdopodobne urojenia hipochondryczne ?

Autentycznie mam tak, że siedzę sobie naćpany przy komputerze i przeglądam forum, tu coś napisze tam coś napisze i nagle patrze na moje dłonie i są fioletowe, od razu wpisuje w przeglądarke co mogą oznaczać fioletowe dłonie no i czytam że to może być to, tamto i jeszcze co innego no i wtedy mój organizm zaczyna wytwarzać wszystkie objawy chorób o których przeczytałem przez co siedzę posrany że mi utną dłonie. Albo siedzę sobie coś tam czytam i nagle ręka mi zadrżała więc wpisuje co to może oznaczać i od razu wyczytałem że jeśli ręka drży w stanie spoczynku czyli np oparta o coś to oznacza to chorobe parkinsona no i w momencie gdy o tym przeczytałem nagle znowu mój organizm zaczął wytwarzać u mnie wszystkie objawy parkinsona takie jak maskowata twarz, chwiejny chód, ruchy mimowolne itp. To wszystko trwa jakieś 10 minut bo zaraz znowu coś innego na ciele się pojawia i znowu wyszukuje w internecie i tak w kółko. Jeśli ktoś się zna to niech mi powie czy to jest paranoja, psychoza czy urojenia hipochondryczne.

I nie piszcie mi że mam przestać ćpać, bo ja ogólnie lubię ten stan takiego dreszczyku emocji, niepokoju, tej adrenaliny uderzającej do głowy a opisałem tu to tylko po to by się dowiedzieć co to może być. Wiadomo nikt tutaj nie jest wróżbitą ale może ktoś spotkał się z podobnym problemem i wie co to może być. Pozdrawiam serdecznie
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 142 / 27 / 0
Psychoza amfetaminowa :))
Ja najczęściej miałem nowotwór płuc.
Albo przestań ćpać, albo zrób sobie badania i ćpaj w spokoju. Krzywe fazy daleko Cię nie zaprowadzą .
  • 4905 / 855 / 0
@EvilDead Zwyczajnie nakrecasz sam siebie nie potrzebnie,przestań czytać i wyszukiwać sobie choroby samemu. Zwyczajne masz urojenia hipochondryczne po amfetaminie na moje Ci się zalaczaja.
  • 566 / 27 / 0
Chwile po wypiciu mniej więcej 150ml wódki zażyłem 25mg kwetiapiny(Nie wiem co mi odjebało że tak zrobilem)
Teraz czuje co jakiś czas prądy w głowie i ciągle utrzymujące sie silne otępienie, pustke w głowie, mocne napięcie mięśniowe oraz derealizacje
Czy można coś na to zaradzić?
Nie mam benzodiazepin ani nic
A no i dodam że wziąłem do tego jednego bucha mj
Brałem dużo witamin itd ale nie pomogło
  • 8 / / 0
Nie mam pojęcia w którym wątku mogę to umieścić, ten wydawał się najbardziej sensowny. Właściwe jesteście moją ostatnią deską ratunku. Czy łączenie leku Diclac (substancja czynna diklofenak) z klonazepamem jest w miarę bezpieczne? Przeszukałam cały internet i żadnych informacji na ten temat. Wiem tylko żeby nie pić alko, trochę ciężko, bo dzisiaj 18- stka koleżanki, ale zastanawiam się czy jak chociaż się tym klonem porobię to czy nie zezgonuję przypadkiem. Piguły to podejrzewam jest jeszcze gorszy pomysł? :extasy:
  • 4905 / 855 / 0
Bezpieczne.
  • 8 / / 0
Przeżyłam. Jak pytałam znajomych to mówili, że może być gitówa, a mogę sobie zezgonować i miałam farta. Diklofenak, z 4 kieliszki whisky i 6 mg klona. Żadnych widocznych skutków ubocznych, fajnie się bawiłam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.