Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy można łączyć SSRE z SSRI?
  • 1 / / 0
Siema,
jestem tu pierwszy raz. Nie wiem czy jestem w odpowiednim wątku, więc nie bijcie!

Chciałbym się zapytać co sądzicie o połączeniu pregabaliny (łykam dziennie 600 mg z rana i więcej w ciągu dnia, do 900mg) i perazyny (100mg rano, do 200 mg w ciągu dnia). Jak się wtedy czuję? Całkiem normalnie, ale często plączą mi się słowa i nie czuję pełni intelektualnej.
Ma ktoś podobne odczucia? Co sądzicie o tym połączeniu?

Sorry za kłopot i proszę modów o przesunięcie wątku w razie potrzeby.
  • 77 / / 0
Mozna połaczyc paro i moklo ? I czy moklo doraznie np w dawce 300 mg podziala troche jak speed ? Pozdro
  • 594 / 35 / 0
pregabalina to bloker kanałów wapniowych a2d a perazyna to neuroleptyk wiec czemu zakładasz temat w dziale dyso?
also
>często plączą mi się słowa i nie czuję pełni intelektualnej.
typowe uboki neuroleptyków starej generacji które sa antycholinergikami także :)
  • 22 / 1 / 0
Witam.

Czy można łączyć escitalopram w dobowej dawce 10mg z coluracetamem w małych dawkach ?

Pozdrawiam.

przeniosłem do odpowiedniego tematu /pomasujplecki
  • 1141 / 117 / 0
Co myślicie na temat mixu minaseryny z kodeiną? Oczywiście w rozsądnych, w miarę niskich dawkach i jednego i drugiego. Skoro to taki wykurwisty zamulacz, to może ktoś próbował i się zechce wypowiedzieć?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 45 / 0
mianseryna działa bardzo słabo na jakiś receptor opioidowy. myślę, że może być fajnie ale nie koniecznie. może duże dawki? bo ja się ograniczam do 10mg na sen i dużej zmiany nie zauważyłem.

• 1141 / 117 / 0
tzn mi chodzi o to, żeby przede wszystkim sobie za mocno nie zaszkodzić takim mixem :)
To że będzie za słabo nie jest mi straszne :D Gorzej jak mnie zbyt brutalnie złoży i dosyć niespodziewanie usnę w randomowym miejscu ;)

Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 10 / 0
to jest hujowy zamulacz i nawet by mi do głowy nie przyszło psuć sobie tym gównem fazę, chyba, że chcesz po godzinie zasnąć no to spoko

• 1141 / 117 / 0
ok, to sobie odpuszczę :) może na sam koniec jak działanie kody praktycznie zaniknie wrzucę 10mg tej minaseryny

Fuzja - 909
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.