Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
W takim razie jakoś się podzielimy, tak żeby jeden zżarł całość.
10g wystarczy?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
W lecie jadlem 3 z kumplem + bakansko i bylo super:D Mega zjaranie,3d,euforia,banan itp itd;D
Tym razem lipa zjedlismy ja 5 kumpel 5 i 2kumpel 3 i lipa. Poczułem chwile jak wyszliśmy na pole, że już wchodzi, małą euforie i zmiane percepcji. Niestety się nic nie rozkręciło...tylko bolał brzuch i potem zmuliło.
Dziwnie, po raz pierwszy mnie coś nie poklepało;p Nie licząc benzo, bo to nie klepie wogole XD
Kumpel nr.3 Zjadła na nastepny dzien również 5 i lipa. Każdy mówił, że nic nie poczół:(
Zrobili nas w huja, czy coś te druidy sie pogorszyły.
Apropo nasion, które najlepsze i z jakiego sklepu? Na MO są jakieś z meksyku...dobre?
Każdy mówił, że nic nie poczół:(
Keeda pisze: (...)
Apropo nasion, które najlepsze i z jakiego sklepu? Na MO są jakieś z meksyku...dobre?
Ipomoea tricolor "Flying saucers",Ipomoea tricolor,Ipomoea violacea "mexico",Ipomoea purpurea "Heavenly Blue".
Które wybrać dla jak najlepszych psychodelicznych doznać, i ile zjeść?
Na Shamanshopie jest zakapsółkowany ekstrakt z morning glory- 5 kapsułek po 1100 mg, czyli jedno opakowanie styknie czy musze zjeść dwa?!
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.