Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
W takim razie jakoś się podzielimy, tak żeby jeden zżarł całość.
10g wystarczy?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
W lecie jadlem 3 z kumplem + bakansko i bylo super:D Mega zjaranie,3d,euforia,banan itp itd;D
Tym razem lipa zjedlismy ja 5 kumpel 5 i 2kumpel 3 i lipa. Poczułem chwile jak wyszliśmy na pole, że już wchodzi, małą euforie i zmiane percepcji. Niestety się nic nie rozkręciło...tylko bolał brzuch i potem zmuliło.
Dziwnie, po raz pierwszy mnie coś nie poklepało;p Nie licząc benzo, bo to nie klepie wogole XD
Kumpel nr.3 Zjadła na nastepny dzien również 5 i lipa. Każdy mówił, że nic nie poczół:(
Zrobili nas w huja, czy coś te druidy sie pogorszyły.
Apropo nasion, które najlepsze i z jakiego sklepu? Na MO są jakieś z meksyku...dobre?
Każdy mówił, że nic nie poczół:(
Keeda pisze: (...)
Apropo nasion, które najlepsze i z jakiego sklepu? Na MO są jakieś z meksyku...dobre?
Ipomoea tricolor "Flying saucers",Ipomoea tricolor,Ipomoea violacea "mexico",Ipomoea purpurea "Heavenly Blue".
Które wybrać dla jak najlepszych psychodelicznych doznać, i ile zjeść?
Na Shamanshopie jest zakapsółkowany ekstrakt z morning glory- 5 kapsułek po 1100 mg, czyli jedno opakowanie styknie czy musze zjeść dwa?!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.