mam kilka pytań.
czy na asentrze (antydepresant SSRI) + neurotopie retard (Karbamazepina) mogę zażywać mefedron? Jeśli tak to jak dawki? Standardowe?
Odnośnie DMX - dawki takie jak bez leków?
I ostatnie skoro leki SSRI osłabiają działanie opiatów jest sens branie kodeiny? Czy żeby złapać pożądany stan bd musiał wydać 2x więcej hajsu?
pozdrawiam, z góry dziękuje i przepraszam że nie przewertowałem wszystkich stron :)
Ogólnie na SSRI najlepiej działają psychodeliki (LSD, mj, gałka), wszystko inne nie działa tak fajnie - faza stymulantów i euforantów jest jakby spłycona, nie działają tak fajnie, jak bez SSRI, bardziej siadają na organizm.
jestem na sertalinie 100mg, czytałem ze mef słabiej działa na ssri jak to dokładnie jest? mniejsza euforia, krócej trzyma i pewnie daje w dupe organizmowi czy więcej negatywnych efektów.
Jak to jest z 4-HO-MET bo nie znalazłem żadnej informacji na ten temat.
Ogolnie jest jakieś ssri neutralne w działaniu do mefa i kodeiny?
edit: wlasnie znalazlem ze 4-HO-MET dziala dobrze z ssri.
wzialem sirdalud na sen i zjazdu nie bylo tylko teraz mi sie spac nie chce
caly czerwiec prowadzilem badania nad połączeniem SSRI [Paroksetyna] + DXM na własnym ciele
Dawki DXM od 450mg-1000mg do tego dorzucałem Paroksetyne od 1-6 tabletek [20 mg].
Spodziewałem się zespołu serotoninowego a tu nic [wynika to z kompletnej niecheci do zycia], kompletny null. To że mi sie nic nie stalo nie oznacza ze Tobie moze sie tez nic nie stac. :finger:
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".