Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 241 / 6 / 0
hey
mam kilka pytań.

czy na asentrze (antydepresant SSRI) + neurotopie retard (Karbamazepina) mogę zażywać mefedron? Jeśli tak to jak dawki? Standardowe?

Odnośnie DMX - dawki takie jak bez leków?

I ostatnie skoro leki SSRI osłabiają działanie opiatów jest sens branie kodeiny? Czy żeby złapać pożądany stan bd musiał wydać 2x więcej hajsu?

pozdrawiam, z góry dziękuje i przepraszam że nie przewertowałem wszystkich stron :)
  • 1530 / 9 / 0
Polecacie połączenie ssri + LSD co mnie interesuje, ale czy bezpiecznie coś brać jeżeli nie ma 100% pewności, że to kwasik? Taka ważka sama w sobie jest męcząca, a nie chciałbym by na ssri mi coś sie popierdoliło. Próbował ktoś takie mixy?
  • 909 / 19 / 0
Pisałam wcześniej, że LSD+SSRI to prawie jak LSD+MDMA, ale na ważki i inne tego typu badziewia radziłabym uważać - mogą mocno zepsuć fazę antydepresantową, dziwnie zadziałać, zadziałać słabo psychodelicznie i mocno spidująco, poza tym bodyload też jest dużo cięższy, bo dochodzi do takiego mini zespołu serotoninowego (bóle brzucha, zawroty głowy, nudności, biegunki itp.)
Ogólnie na SSRI najlepiej działają psychodeliki (LSD, mj, gałka), wszystko inne nie działa tak fajnie - faza stymulantów i euforantów jest jakby spłycona, nie działają tak fajnie, jak bez SSRI, bardziej siadają na organizm.
  • 189 / / 0
hej, mam dostęp do 4-HO-MET i mefedronu czystego po bardzo niskiej cenie
jestem na sertalinie 100mg, czytałem ze mef słabiej działa na ssri jak to dokładnie jest? mniejsza euforia, krócej trzyma i pewnie daje w dupe organizmowi czy więcej negatywnych efektów.
Jak to jest z 4-HO-MET bo nie znalazłem żadnej informacji na ten temat.

Ogolnie jest jakieś ssri neutralne w działaniu do mefa i kodeiny?

edit: wlasnie znalazlem ze 4-HO-MET dziala dobrze z ssri.
  • 286 / 3 / 0
sertraline malo psuje opiaty
  • 45 / / 0
wczoraj wzialem mefa, fluoksetyne-ssri i od 3 dni jestem na tlpd-anafranil i bylo dobrze, nawet bardzo dobrze ;)
wzialem sirdalud na sen i zjazdu nie bylo tylko teraz mi sie spac nie chce
  • 329 / 6 / 0
Nie słyszałem, żeby koda dobrze działała na ssri. Osobiście koda na mnie nigdy nie działała więc nie warto :-D . Z innymi lepiej zacznij od stosunkowo małych dawek, przynajmniej DXM powinien być dość wzmocniony (ten sam mechanizm działania). A dragi z tej grupy co mefedron też mogą być chujowsze na ssri. I pamiętaj, że psuje to efekt zażywania leków.
  • 10 / / 0
moje experience:
caly czerwiec prowadzilem badania nad połączeniem SSRI [Paroksetyna] + DXM na własnym ciele
Dawki DXM od 450mg-1000mg do tego dorzucałem Paroksetyne od 1-6 tabletek [20 mg].
Spodziewałem się zespołu serotoninowego a tu nic [wynika to z kompletnej niecheci do zycia], kompletny null. To że mi sie nic nie stalo nie oznacza ze Tobie moze sie tez nic nie stac. :finger:
  • 684 / 11 / 0
To masz farta, dobrze ze napisales ostatnie zdanie ;)
  • 325 / 3 / 0
Co mogę zażywać rekreacyjnie na ssri? NIC! Jak zajebiscie się teraz czuję po zaledwie dwutygodniowej przerwie od dragów i używek wszelakich. na 30mg paro jest tak zajebiście, że nawet nie ruszam alpry, a w szafce stoi 28 mg. Pozwolę sobie jedynie na sesyjki grzybowe i raz z 4-AcO-DMT. Przede wszystkim zero stymulantów i alko w dużych ilościach. mj jest ok, ale jedynie co kilka dni. W moim przypadku kilkudniowy "ciąg palenia" skutkuje obniżonym nastrojem. No ale do tego trzeba samodyscypliny, niestety...
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".