- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Próbowałem wszelakich mixow, dorzucajac benzo do czego się da i najlepsze efekty uzyskuje biorąc jedna bzd solo, nawet nie łączę już benzo że sobą a co dopiero z innymi środkami.
Polecam taki miks: 2 mg klona + 1 mg lorazepamu - dla srednio wtajemniczonych bedzie to panaceum,
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jakie najlepsze mixy alpry (bez alkoholu)
Czy mozna laczyc alprazolam z Duloksetyna ( Cymbalta, Dulsevia) - psychiatra poleca ?
alpra z tramadolem ile brac max tramadolu ? Aviomarin miec w przypadku problemow z oddychaniem/ czkawka czy aviomarin na cos innego ?
alpra z morfina ? (MST continus 100-200)
alpra z LSD ?
Na codzien biore alpre a wczesniej bralem juz tramadol morfine, klony, sedam, lorafen
1) Ulubione mixy alpry to kwestia indywidualna. Mixy z opio u wielu osób, choć przyjemne, są niebezpieczne ze względu na tolerkę. Mi miło komponuje się z sativą, ale z kolei jest spora grupka, która nie lubi benzo z mj.
2) Z duloksetyną można łączyć bez problemu. Oczywiście najlepiej doraźnie.
3) //- Tu zbytnio nie poradzę, bo nie przepadam za trampkiem samym w sobie. Możesz spytać w wątku o mixach tramadolu.
4) Zgubna przyjemność, choć faktycznie cudowna (do czasu). Dużo łatwiej o depresję oddechową. I oczywiście wszystko zależy od Twojej tolerancji (zarówno na alprę, jak i na majkę). Ja z tolerką na ok. 250 mg majki i.v. brałam ok. 0,5 mg alpry na 100 mg majki, ale to kwestia indywidualna i trzeba już BARDZO uważać.
5) alpra zbija tripa na LSD, ew. znacznie osłabia.
Pregabalina podbija działanie benzodiazepin.Ja brałem 2 mg klonazepamu + 150 mg pregaby i było prawie jak po 4 mg klona.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
scalono - WRB
A czy Buspiron albo Opipramoli podbiją benzo ? Próbował ktoś ?
Tutaj jest info odnośnie cytochromów : https://www.leki-informacje.pl/content/ ... 3%B3w-czii Zarówno benzo jak i Buspiron są inhibitorami CYP3A4 , więc może zadziaa>?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.