Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
zaladowalem z kumplem najpierw po 6 lecytyn forte 1,2g, potem wrzucili po 3 saszetki(wypilem w husteczce i do teraz jeszcze mam te smieszne powidoki:D), a potem spalilismy 3 haka na 4 :P. wynikiem tego unikalnego mixu jest totalna paranoja, bardzo wyrazne halucynacje itp etc... (TR opisze w neurogroove).
ps. a myslaelm ze cipacz to sciemka i nie dziala :D
Myśl szerzej.
lecz narazie poczekam az ktos sam to wyproboje z prostej przyczyny - :scared: :-D
ja musze zdac egzamin jeden na dniach i jak sie przepchnie ten syf to pomysle moze zrobie experyment na sobie jak cos to dam znac co i jak.
Myśl szerzej.
A tym królikiem doswiadczalnym to ja moge byc.
Ale jak ktos mi to kupi. :-D Duży apap noc i ze 3 tantum rosa i moge testować. :-D
papawer somniferum pisze: Lepiej będzie zamiast aviomarinu użyć apap noc
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.