Czeslaw pisze:Trudno powiedzieć, są tacy co 2g wpieprzają bez tolerancji w 8 godzin, a później idą spać.
pentedron/mefedron/eth cat dzialal na mnie bardzo dobrze, wlasciwie to wszystkie stymulanty dzialaly na mnie swietnie, na zjazdy palilem i zasypialem
Czy miesiąc przerwy wystarczy,
gdy miałem taką tolerkę że 600mg na raz wywoływało tylko lekką stymulacje?
Zaś z drugiej strony - za pare miesiecy ma być delegalizacja więc.... ...więc nie ma czasu na takie odpoczynki ;D
Kurna nie mogą wymyślić coś na prawdę dobrego ? :)
Hm może z ketonów nie idzie ulepić niczego godnego..
Ale emmce jest fajne :) Tylko że te długie przerwy muszą być.
Cierpliwe osoby nagradzane są wtedy mega fazą.
Z tego co ostatnio widzę to Nycomed postępuje z głową :)
Daj Ci Panie Boże kolejne wyśmienite sesje na emceku :)
Dobrze napisał że po dobrej przerwie po zajebaniu nie wielkiej ilości czujemy sie jak w niebie i nic wiecej nie potrzeba aby było super. Błogostan w uj, coś pięknego.
Ci którym czegos brakuje po zapodaniu mmc, za pewne nie robią większych przerw.
Ja sam też nie byłem taki wytrwały ale teraz staram sie powoli zwiększać te przerwy.
Myśle że warto w uj odczekać troszke czasu a potem poczuć sie super a nie wkurzać się czy też myśleć że czegoś brakuje ...
Hmmm kiedys po mmc tylko troche bardziej sie chciało ten tego....
A teraz po mmc to masakra jak ciągnie do sexu.
Też macie takie odczucia ?
gramik1g pisze: ...
Hmmm kiedys po mmc tylko troche bardziej sie chciało ten tego....
A teraz po mmc to masakra jak ciągnie do sexu.
Też macie takie odczucia ?
Teraz już dzięki bogu nie.
A teraz po mmc to masakra jak ciągnie do sexu
A co do przerw mi wystarcza półtora tygodnia, aby faza była tak dobra jak wcześniej, choć ta dziewicza faza jest zawsze najlepsza, i choćby się chciało już tak nie będzie :-(
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.