Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 959 / 137 / 0
Dziękuję wszystkim za rady. Za pół h dojdzie moje pierwsze opakowanie

To już droga w jedną stronę z której odwrotu nie ma... Ale mam nadzieję że chociaż te godziny pod wplywem częściowo zrekompensują mi spoerdolony potencjał życiowy, który miałem naprawdę ogromny i wyłożony jak na tacy a który zjebalem od a do z... Może jeszcze nie definitywnie, ale jak sobie myślę o najbardziej eleganckim chłopaku z całego technikum za którym latała każda dupa, jednym z lepszych grajkow w piłkę w swoim roczniku, bogatych starych którzy zawsze pomagali to zastanawiam się co ja kurwa zrobiłem... dziś w biegu po dwa browary spocony, brudny, trzęsący się od skręta na kodzie... Dwa browary miały pozwolić wytrzymać do doręczenia paczki... chuj może chociaż na fazie po Oxy trochę odbuduje swoje życie, pozapierdalam na siłownię i może zbuduje dłuższą relacje z dziewczyną niż tydzień %-D dopóki tabletki się nie skończą (bo w tym samym momencie zacznie wkurwiac mnie morda dziewczyny o której mógłbym przysiąść że ją kocham na fazie po opio) %-D

No ale cóż nie od użalania ten temat. Zdam relacje za chwilę jak pierwsze wrażenia

Fuzja - D5

Dobra, doszedł oxydolor. Narazie 40mg zagryzione i popite woda... Żadnej reakcji przez pierwsze 5 minut

Fuzja x2 - D5

Dobra weszło... Jest pięknie

Do czego bym porównał ten stan? Do dużych dawek kody, jest praktycznie identyko (tylko rzygać się chce) błogostan, miłość, wewnętrzny spokój, przyjemne mrowienie po ciele i euforia. Ale czuję że 40mg to było po prostu zbyt mało, ale nie chce też windować tolerki od początku więc niech tyle już zostanie. Jest i tak okej

Przepraszam za posty pod postami ale jestem podekscytowany po prostu

Dorzuciłem 40mg, było po prostu zbyt mało przy tolerce na kode 1.2 g. Stan bajkowy, euforia, określonym ten stan jako ROZKOSZ , sto pomysłów na sekundę, jestem nakręcony jak rowerek, zaraz lecę na siłownię i nakręcam przypadkowe dupy na jakieś piwko, powinno się udać %-D jest świetnie o taki stan mi chodziło. Nie o żadne zjebane noddowanie, tylko o lepszą wersję mnie. Widzę że oxy to był strzał w dziesiątkę, aczkolwiek nie widzę jakiejś wielkiej różnicy między a oxy a dużymi dawkami kody, bardzo podobny stan. No może ta taka rozkosz przemawia za oxy, każda komórka mojego ciała rozpływa się w pluszowej miłości :D

Jest kurwa NIESAMOWICIE to jest idealny stan na balet, nie jakieś kurwa stimy co wygląda się po nich jak naćpany psychol, nie kurwa alkohol co belgoczesz jak idiota, robisz z siebie kreatyna bo myślisz że jesteś zabawny a jesteś tylko żałosny, nie zioło co jesteś w swoim świecie z rozkminamii tylko OXY to jest drug do klubu, muzyka wchodzi bajkowo, nawijka mocna, jestem sobą z genialnym humorem - takim sobą jakim zawsze chciałem być

Idealny narkotyk na bardzo ważne spotkanie, czy to z dziewczyną czy z szefem w pracy. Wewnętrzny spokój i opanowanie i ten magiczny humor... Nawet kompletny nieudacznik życiowy wypadnie w oczach innych ludzi zajebiście po oksykodonie.Niebywały stan, trzeba go jakoś wykorzystać, czekają mnie piękne miesiące i nie chce się nawet martwić co będzie potem, tylko już zbierać hajs na kolejną paczkę

Za chwilę zdam relacje jak dało radę na siłowni, ale czuję się naprawdę w chuj silny teraz i gotowy do treningu

Długo to wchodzi? Zaczęło mi się trochę mdło robić ale o euforii żadnej nie ma mowy

Fuzja - D5

Hmm ogólnie jestem jednak lekko zawiedziony, faza przeszła w kierunku stymulacji - coś jak stimy, lekko amfetaminowa faza bym powiedział. Do eufoeycznosci kody to jednak nie ma podjazdu kurwa . Może za małą dawkę wziąłem? Pierdolicie że koda taka chujowa, a dla mnie to zostaje opio nr.1 jak oxy nie pokaże pazura przy większych dawkach. Pst i dhc nie mają podjazdu do kody i widzę że oxy też niestety słabo na mnie zadzialalo

Oczywiście faza bajka, ale i tak koda to bije na głowę. Nie wiem czemu ta koda taką euforycxnie na mnie działa inne osoby chyba aż tak nie mają z tego co widzę

Myślicie że 80 mg to za mało? A może źle to przyjąłem bo tylko zgryzlem i łyknąłem, może rozpuścić to w ciepłej wodzie?
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 63 / 0
Ale te oxy oglupia też tak się chyba zachowuje jak zajebie ze 300-400mg bo wiadomości wysyłam wchuij.dobrze że tak po majce nie mam .
  • 959 / 137 / 0
Jebnalem 160 mg przed chwilą i jest naprawdę średnio

Kurwa naprawdę myślałem że to oxy to rozpierdala z jest jakiś a tu kurwa faza po kodzie to bije na głowę. Miał być taki euforyczny ten oksykodon a do tej pory kode oceniam na 2x bardziej euforyczną

Czym to oxy można podbijać? Dhc? Kurwa bo w takim tepie to zaraz tabletek nie będę miał a faza jest po prostu chujowa

Jestem zawiedziony i to strasznie. Za taką cenę, takie rekomendacje a ja nawet euforii nie czuje, podczas gdy gram kody wypierdalaj mnie na orbitę euforią
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Przez kilka stron było pisane, żebyś się nie nakręcał, bo nie będzie tak pięknie jak się wydaje, a tabletki znikają jak pojebane, więc skąd to zdziwienie? Co do kodeiny to jest lepsza, oxy jest po prostu mocniejsze, a przy tolerancji na ponad gram kody to już ciężko poczuć to co przy początkach.
15 czerwca 2020Marcins96 pisze:
Za chwilę zdam relacje jak dało radę na siłowni, ale czuję się naprawdę w chuj silny teraz i gotowy do treningu
Kiedyś siłka była narkotykiem, teraz potrzebujesz narkotyku żeby iść na siłkę.
  • 959 / 137 / 0
Ja pierdole to się dowiedziałem że koda jest lepsza od Oxy XD gdzie to było pisane niby? Wszyscy pisali że oxy dużo lepsze że pierwsze razy z oxy to bajka a ja tutaj żadnej bajki nie widzę

Nie uzależnionym się psychicznie od tego bo stan jest średniawka, chyba i tak skończy się na powrocie do kody albo jakiś miks z DHC
  • 1106 / 221 / 0
Masa ludzi pisała, że kodeina jest jednym z najbardziej euforycznych opio. Po prostu jak bierzesz >1g to zaczyna się to nie kalkulować, w tym oxy jest lepsze, zresztą tylko przez jakiś czas. Poza tym przy tej tolerancji to nie dziwne, mnie przy połowie mniejszej 40mg porobiło tylko raz, później już 80 było słabo i po 3 dniach szło już 120.
Mix z dhc to dobry pomysł.
  • 1277 / 129 / 0
hammerzeit za szybko zwiększyłeś dawki weż jak najmniejszą dawkę oxy na 2-3 razy adokładaj tramal, dhc, mj benzo, czy neuroleptyki czy pregabalinę., gabypeptynę.

Ja zrobiłem inaczej niż wszyscy jak dłużej chcesz pociągnąć na oxy z 3razy 80mg zeszłęm na 2-3razy 40mg oksy i oksy traktuje jako dodatek, do łatwiej do załatwienia specyfików jak wyżej wymieniałem np pregabaliny czy relanium, czy nawet pernazyny, ale miksy polecam dla osób znających reakcje organizmu na dane substancje.
  • 959 / 137 / 0
Rolki+oksy dobry mix?

Co na podbicie euforii po oxy?
  • 438 / 110 / 0
rolki zwieksza sedacje, euforie mozesz sprobowac koda podbic
  • 959 / 137 / 0
15 czerwca 2020WiedzaRadosna pisze:
rolki zwieksza sedacje, euforie mozesz sprobowac koda podbic
Szkoda mi już siana na tą kode pierdoloną i bebechów

Jestem zawiedziony oksykodonem. Legendarny wręcz opiat, legendarny i znany z tej swojej eufoeycznosci a chuja a nie euforia to jest w porównaniu do kody... Szkoda bo wyjebalem blisko 2 koła, spodziewałem się czegoś innego

Co wziąć przed seksem żeby dało radę po oxy? J
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.