Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Jeszcze jakbyś zamiast filtra papierosowego użyła filtra strzykawkowego (np takiego https://allegro.pl/oferta/25-sztuk-trwa ... gIrWvD_BwE) to było by już wręcz doskonale. Filtr papierosowy zostaw do filtrowania smolistych.
Sprawdziłem: zawiera niestety m.in. pektynę, a to eliminuje z bezpośredniego podania. Co trzeba by zrobić, musiałbym pomyśleć, tylko tego fnt, to nieco mało, nawet w tej wersji z większym dawkowaniem. Instanyl jest w porównaniu z Pec - fentem, bezproblemowy , otwiera się flaszkę, naciąga do aparatu i można wichnąć. Voilá!
22 marca 2021NickInnyNizWszedzie pisze: Czy można stukać spray pecfent?
Instanyl owszem można stukać jak najbardziej
22 marca 2021koprus pisze: Proszę o rade, dostałem 2 paczki fentanylu activis 25
Są to małe przezroczyste plastry
Na jakie sposoby można tego użyć ?
Próbowałem jeden trzymać w gębie analogicznie do bupry ale nic zbytnio nie poczułem
PS. Pisałem o pecfencie, i jego schemacie działania w tym temacie - poszukaj, znajdziesz.
Próbowałem 2 plastry trzymać mdz dziaslem a policzkiem jak transteki i kupa wielka
Chyba tolerka wywalona przez oxy mysle czy ta druga paczkę otworzyć i spróbować zapakować 4 do paszczy czy komuś oddać bo ja tego nie mam zamiaru pukać a jeśli się da to może ktoś miałby trochę radochy ;)
24 marca 2021Edziek408 pisze: 450 zł za 5 setek actavisow to dobra cena?
A chciałbym zapytać macie jakieś sposoby bądź tzw.tipy aby wzmocnić działanie żutego plastra fenta ?
Wiem że prawdopodobnie juz było to pytanie zadawane ale nie wiem czy też pod takim kątem tak więc sobie pozwolę.
Używam od ponad roku melodyn 70, trittico ,pregabe i sirdalud. Teoretycznie czy pecfent 100ug użyty np jedno psikniecie po odklejeniu plastra i odczekaniu tych 24 godzin zadziałało by na ból przebijający lub czy jest możliwość juz przy takiej dawce zejść z tego świata? Nie chodzi mi o działanie rekreacyjne tylko przeciwbólowe.
Drugie pytanie czy kolidował by z innymi lekami które są brane ?
Trzecie jeżeli pecfent 100ug byłby brany np codziennie lub z przerwami przez jakiś czas np dwa tygodnie to czy wystrzeliłoby to tolerancję tak, że melodyn nie będzie już pomagać?
Czwarte czy fent może spowodować napad padaczkowy?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.