Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2218 / 1
@Bambiwfly
Jeszcze jakbyś zamiast filtra papierosowego użyła filtra strzykawkowego (np takiego https://allegro.pl/oferta/25-sztuk-trwa ... gIrWvD_BwE) to było by już wręcz doskonale. Filtr papierosowy zostaw do filtrowania smolistych.
  • 297 / 31 / 0
Czy można stukać spray pecfent?
Spoiler:
  • 1550 / 215 / 0
Wiem, że można Instanyl pukać, tam poza cytrynianem fentanylu, są w mikroskopijnych ilościach środki konserwujące. Trzeba w ulotce Pec - Fentu sprawdzić, czy nie ma różnych cudów, które mają powodować, że spray nie spływa z błony śluzowej nosa, tylko do niej przylega.
Sprawdziłem: zawiera niestety m.in. pektynę, a to eliminuje z bezpośredniego podania. Co trzeba by zrobić, musiałbym pomyśleć, tylko tego fnt, to nieco mało, nawet w tej wersji z większym dawkowaniem. Instanyl jest w porównaniu z Pec - fentem, bezproblemowy , otwiera się flaszkę, naciąga do aparatu i można wichnąć. Voilá!
  • 380 / 8 / 0
Proszę o rade, dostałem 2 paczki fentanylu activis 25

Są to małe przezroczyste plastry

Na jakie sposoby można tego użyć ?
Próbowałem jeden trzymać w gębie analogicznie do bupry ale nic zbytnio nie poczułem
  • 2814 / 367 / 0
22 marca 2021NickInnyNizWszedzie pisze:
Czy można stukać spray pecfent?
Niestety pecfentu stukać nie można bo ma jakąś substancję w sobie ..
Instanyl owszem można stukać jak najbardziej
  • 4603 / 2218 / 1
22 marca 2021koprus pisze:
Proszę o rade, dostałem 2 paczki fentanylu activis 25

Są to małe przezroczyste plastry

Na jakie sposoby można tego użyć ?
Próbowałem jeden trzymać w gębie analogicznie do bupry ale nic zbytnio nie poczułem
PECFENTU NIE MOŻNA STOSOWAĆ I.V. Pewne poważne powikłania ze śmiercią włącznie z powodu dodatków zawartych w preparacie. Dodatkowo to bardzo bolesna śmierć.

PS. Pisałem o pecfencie, i jego schemacie działania w tym temacie - poszukaj, znajdziesz.
  • 380 / 8 / 0
Zacytowałes mnie ale chyba nie do mnie te słowa miały dotrzeć,
Próbowałem 2 plastry trzymać mdz dziaslem a policzkiem jak transteki i kupa wielka
Chyba tolerka wywalona przez oxy mysle czy ta druga paczkę otworzyć i spróbować zapakować 4 do paszczy czy komuś oddać bo ja tego nie mam zamiaru pukać a jeśli się da to może ktoś miałby trochę radochy ;)
  • 570 / 4 / 0
450 zł za 5 setek actavisow to dobra cena?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 367 / 0
24 marca 2021Edziek408 pisze:
450 zł za 5 setek actavisow to dobra cena?
Cena trochę za duża zdecydowanie .. akurat actavisy mają mało substancji w plastrze.. jeśli byłoby to duro to cena bdb nawet okazyjna .
A chciałbym zapytać macie jakieś sposoby bądź tzw.tipy aby wzmocnić działanie żutego plastra fenta ?
  • 75 / 2 / 0
Witam
Wiem że prawdopodobnie juz było to pytanie zadawane ale nie wiem czy też pod takim kątem tak więc sobie pozwolę.
Używam od ponad roku melodyn 70, trittico ,pregabe i sirdalud. Teoretycznie czy pecfent 100ug użyty np jedno psikniecie po odklejeniu plastra i odczekaniu tych 24 godzin zadziałało by na ból przebijający lub czy jest możliwość juz przy takiej dawce zejść z tego świata? Nie chodzi mi o działanie rekreacyjne tylko przeciwbólowe.

Drugie pytanie czy kolidował by z innymi lekami które są brane ?

Trzecie jeżeli pecfent 100ug byłby brany np codziennie lub z przerwami przez jakiś czas np dwa tygodnie to czy wystrzeliłoby to tolerancję tak, że melodyn nie będzie już pomagać?

Czwarte czy fent może spowodować napad padaczkowy?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.