Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Jeszcze jakbyś zamiast filtra papierosowego użyła filtra strzykawkowego (np takiego https://allegro.pl/oferta/25-sztuk-trwa ... gIrWvD_BwE) to było by już wręcz doskonale. Filtr papierosowy zostaw do filtrowania smolistych.
Sprawdziłem: zawiera niestety m.in. pektynę, a to eliminuje z bezpośredniego podania. Co trzeba by zrobić, musiałbym pomyśleć, tylko tego fnt, to nieco mało, nawet w tej wersji z większym dawkowaniem. Instanyl jest w porównaniu z Pec - fentem, bezproblemowy , otwiera się flaszkę, naciąga do aparatu i można wichnąć. Voilá!
22 marca 2021NickInnyNizWszedzie pisze: Czy można stukać spray pecfent?
Instanyl owszem można stukać jak najbardziej
22 marca 2021koprus pisze: Proszę o rade, dostałem 2 paczki fentanylu activis 25
Są to małe przezroczyste plastry
Na jakie sposoby można tego użyć ?
Próbowałem jeden trzymać w gębie analogicznie do bupry ale nic zbytnio nie poczułem
PS. Pisałem o pecfencie, i jego schemacie działania w tym temacie - poszukaj, znajdziesz.
Próbowałem 2 plastry trzymać mdz dziaslem a policzkiem jak transteki i kupa wielka
Chyba tolerka wywalona przez oxy mysle czy ta druga paczkę otworzyć i spróbować zapakować 4 do paszczy czy komuś oddać bo ja tego nie mam zamiaru pukać a jeśli się da to może ktoś miałby trochę radochy ;)
24 marca 2021Edziek408 pisze: 450 zł za 5 setek actavisow to dobra cena?
A chciałbym zapytać macie jakieś sposoby bądź tzw.tipy aby wzmocnić działanie żutego plastra fenta ?
Wiem że prawdopodobnie juz było to pytanie zadawane ale nie wiem czy też pod takim kątem tak więc sobie pozwolę.
Używam od ponad roku melodyn 70, trittico ,pregabe i sirdalud. Teoretycznie czy pecfent 100ug użyty np jedno psikniecie po odklejeniu plastra i odczekaniu tych 24 godzin zadziałało by na ból przebijający lub czy jest możliwość juz przy takiej dawce zejść z tego świata? Nie chodzi mi o działanie rekreacyjne tylko przeciwbólowe.
Drugie pytanie czy kolidował by z innymi lekami które są brane ?
Trzecie jeżeli pecfent 100ug byłby brany np codziennie lub z przerwami przez jakiś czas np dwa tygodnie to czy wystrzeliłoby to tolerancję tak, że melodyn nie będzie już pomagać?
Czwarte czy fent może spowodować napad padaczkowy?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.