Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 218 / 68 / 0
Oj jak ty się złamałeś kolego @przodownik to pewnie też pęknę. Dziś przez moje łapki przejdą 2op chlorowodorku oksykodonu firmy g.l. pharma (jedyny słuszny dla mnie), a jestem czysta i nie brałam już długo :świnia: A aż tyle samozaparcia nie mam. Byle nie doprowadzić do cugu - święte słowa.
Spoiler:
Miłej fazy i pozdrawiam
lol [*]
  • 218 / 68 / 0
No i się złamałam. No nic, trzeba cieszyć się fazą i nie myśleć o odstawce. :korposzczur: :papieros:
Pozdrawiam i dobry przekaz leci
lol [*]
  • 40 / 5 / 0
Wiem, że to nie wyczyn, raczej przestroga. Przecież przez większą część życia opiaty mnie nie jaraly. Te kilka lat temu jeszcze nie uwierzył bym w to co się oduebalo. O 11 miesięcy za długo znajomości z kodeiną i przyjaciółmi.
Raz już odstawiłem na całe dwa tygodnie. Gdyby nie prega to pewnie było by 10x gorzej, nigdy nie zaliczyłem pełnego skręta. I właściwie to jest luz, szaro mi i źle, ale poza tym żyję. Tylko dlaczego bolą mnie zęby? Ten ból przesuwa się z zęba na ząb, na dolne, na górne, to jeest przejebane

Robię sobie detoksik od opio.

@ErenKruger

A poprzedniczka niech nie przesadza, błagam.
  • 600 / 107 / 0
pozdro @przodownik obys dalej dawal rade
:tabletki:
  • 218 / 68 / 0
@RuchRych yyy.. ale z czym?

——

Właśnie @przodownik wszystcy tó trzymamy kciukensy!
lol [*]
  • 40 / 5 / 0
@ErenKruger
Z tym łamaniem się, bo innych to połamie.
  • 1090 / 305 / 2
@RuchRych no szczególnie moją empatię może połamać co do wlepiania warnów hmm..
miłego dnia każdemu życzę w każdym razie i nie sprzeczać mi się tutaj proszę
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 40 / 5 / 0
Empatia do wlepiania warnów? ^^ Czy to jakaś hiperbola? Niezbyt pojętny jestem o poranku, wytłumacz.

Nie sprzeczać się? W wątku knajpianym? Tu nawet sprzeczki(i warny) są pozorowane (o ile są).

@Merx

Raczej od wlepiania warnów połamiesz empatię, z resztą nie tylko swoją. Chill!
  • 218 / 68 / 0
[offtop]
Spoiler:
@Merx my się nie spsecamy, pse pana. To kolerzeńska wymiana zdań tego typu

[/offtop]
lol [*]
  • 3013 / 1017 / 0
dziękuję wszystkim za wsparcie!
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.