Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 218 / 68 / 0
Oj jak ty się złamałeś kolego @przodownik to pewnie też pęknę. Dziś przez moje łapki przejdą 2op chlorowodorku oksykodonu firmy g.l. pharma (jedyny słuszny dla mnie), a jestem czysta i nie brałam już długo :świnia: A aż tyle samozaparcia nie mam. Byle nie doprowadzić do cugu - święte słowa.
Spoiler:
Miłej fazy i pozdrawiam
lol [*]
  • 218 / 68 / 0
No i się złamałam. No nic, trzeba cieszyć się fazą i nie myśleć o odstawce. :korposzczur: :papieros:
Pozdrawiam i dobry przekaz leci
lol [*]
  • 40 / 5 / 0
Wiem, że to nie wyczyn, raczej przestroga. Przecież przez większą część życia opiaty mnie nie jaraly. Te kilka lat temu jeszcze nie uwierzył bym w to co się oduebalo. O 11 miesięcy za długo znajomości z kodeiną i przyjaciółmi.
Raz już odstawiłem na całe dwa tygodnie. Gdyby nie prega to pewnie było by 10x gorzej, nigdy nie zaliczyłem pełnego skręta. I właściwie to jest luz, szaro mi i źle, ale poza tym żyję. Tylko dlaczego bolą mnie zęby? Ten ból przesuwa się z zęba na ząb, na dolne, na górne, to jeest przejebane

Robię sobie detoksik od opio.

@ErenKruger

A poprzedniczka niech nie przesadza, błagam.
  • 600 / 107 / 0
pozdro @przodownik obys dalej dawal rade
:tabletki:
  • 218 / 68 / 0
@RuchRych yyy.. ale z czym?

——

Właśnie @przodownik wszystcy tó trzymamy kciukensy!
lol [*]
  • 40 / 5 / 0
@ErenKruger
Z tym łamaniem się, bo innych to połamie.
  • 1094 / 305 / 2
@RuchRych no szczególnie moją empatię może połamać co do wlepiania warnów hmm..
miłego dnia każdemu życzę w każdym razie i nie sprzeczać mi się tutaj proszę
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 40 / 5 / 0
Empatia do wlepiania warnów? ^^ Czy to jakaś hiperbola? Niezbyt pojętny jestem o poranku, wytłumacz.

Nie sprzeczać się? W wątku knajpianym? Tu nawet sprzeczki(i warny) są pozorowane (o ile są).

@Merx

Raczej od wlepiania warnów połamiesz empatię, z resztą nie tylko swoją. Chill!
  • 218 / 68 / 0
[offtop]
Spoiler:
@Merx my się nie spsecamy, pse pana. To kolerzeńska wymiana zdań tego typu

[/offtop]
lol [*]
  • 3013 / 1017 / 0
dziękuję wszystkim za wsparcie!
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.