- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Wziąłem 300mg kodeiny (dość niska dawka jak dla mnie) i 1ml giebla (zazwyczaj leci 1,5-2). Żadnych problemów z oddychaniem nie doświadczyłem, silna sedacja, euforia gieblowa niewyczuwalna. Było bardzo leniwie, ale nodów nie doświadczyłem.
Skipper pisze:czy gbl skutecznie ZNIWELUJE zjazd po 3mmc? (próbowałem z benzo, ale nie dały rady) i czy ewentualnie taki miks jest niebezpieczny? jeżenie nie - po jakim czasie od oralnej aplikacji 3mmc najlepiej zapodać giebla?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło pisze:O ile sam miks jest fajny, to leczenie zjazdu po ketonach za pomocą GBL jest czasami ryzykowne. Nie używałem gibla na zwałę po 3MMC, ale po pentedronie i alfie myślałem że zwariuję, tak mnie to rozniosło (zapewne kumulacja dopaminy) że wybiłem kilka dziur w ścianach i nie używałem młotka. Jak już masz próbować to próbuj jak najmniejszych dawek. Bo na standardowych można się pięknie przejechać.Skipper pisze:czy gbl skutecznie ZNIWELUJE zjazd po 3mmc? (próbowałem z benzo, ale nie dały rady) i czy ewentualnie taki miks jest niebezpieczny? jeżenie nie - po jakim czasie od oralnej aplikacji 3mmc najlepiej zapodać giebla?
ktos tez tak ma bo wczesniej wychwaliliscie ten miks teraz ze tragiczny u mnie znowu ani zle ani dobrze nijako - jakby jedno drugie psuło, moze ktos to potwierdzic myslalem ze dobry mocny gibl ktory teraz mam idealnie bedzie dla najmocniejszych stymulantow aczkolwiek teraz widze ze chodzilo pewnie o to po zwałowej fecie lub pencie gibl usuwa skutki ubocznie a sie nie usypia - a znowu z b-k dzialajacymi na sero (jesli sie jej troche ma
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
P.S. bardzo przyjemny miks, tylko brakuje jakiegoś stimsa, B-F usypia, trzeba obserwować swoje ciało i znać umiar, bo faktycznie można przestać oddychać.
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
Ta, ja mam od półtora miesiąca porażenie nerwu promieniowego w dłoni lewej i czilluje na zwolnieniu. Nerw zaczyna się ruszać, ale tego typu rzecz regeneruje się w 3-4 miesiące intensywnej rehabilitacji, także jeszcze sobie posiedzę. Biorę jakieś leki na przewodnictwo nerwowe, chodzę na elektrostymulacje i codziennie ćwiczę rękę.
Ładowałem ten mix w hardkorowych ilościach, do tego w międzyczas popijałem alko, waliłem stimy i żarłem benzo. Mix, chociaż śmiertelnie niebezpieczny, był bardzo miliutki.) Tak milutki, że złapałem ostrego nodda siedząc na kiblu, i przytrzasnąłem sobie dłoń pomiędzy dupą a deską klozetową. Efekt wcześniej już przytoczony.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.