4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Najlepszym i największym naturalnym źródłem tryptofanu jest cieciorka. Na pewno zdrowsza od chujowych bananów, które dojrzewają na statkach transportowych spryskane jakimś gównem. Tezę, iż banany są wręcz niezbędne w diecie uważam za złą.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
na zbicie tolerki to moze zainteresuj sie tematem tolerancji na amfetamine bo mechanizm wydaje mi sie byc podobny, suplementacja magnezem i agonistami NMDA (głownie kaszlodyn ;)) itp itd, jest tego sporo na bluelightcie i drugs-forum

a na uzupelnienie witamim mikroskladnikow to jak uczy guru kulturystyki Christian Thibaudeau (chuj ze w innym konteksie ale zasuwanie paregodzin dziennie na treningu przy redukcji ryje bardziej niz wixa): gora warzyw, tak z pol kilo a jak ktos nie ma problemow gastrycznych to i kilo green vegies;]
front 242
  • 1233 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Mayday pisze:
Ciekawy post Murtibing. Czytałem że mef w postaci freebase jest niestabilnym olejkem nie nadającym sie zabardzo do palenia ale widze że jest inaczej. Ciężko to zrobić wychodząc z soli?
Mefedron freebase ma temperaturę topnienia 66-67 deg C. Jest ciałem stałym. Freebase z soli robi się bardzo prosto.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
Co by nie grzebać w całym wątku spytam tutaj...
Jak się ma ćpanie Mefedronu do przyjmowania Nootropilu?
Jak w ogóle ma się ćpanie czegokolwiek podczas przyjmowania tego leku. ??
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
piracetam wzmacnia działanie stymulantów i potencjalnie może lekko wzmocnić działanie psychodelików, faza staje się bardziej ogarnięta i mniej ujebana pamięć
powinien wzmocnić działanie mefedronu, dlatego należy uważać z dawkami, w ten lub przyszły weekend też będę testował
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
electrofreak to czekam na jakiś krótki opis wrażeń tutaj ;D
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / / 0
Z tego co kiedyś wyczytałem na jakimś zagranicznym forum to piracetam powinien działać osłonowo na mózg podczas przyjmowania substancji psychoaktywnych. Ja po mocnym mefowaniu biorę też piracetam, aby szybciej dość do siebie(psychicznie) i wiem, że na mnie to działa. W moim przypadku wzmacnia też tą pozytywną fazę mefedronu, ale o tym już kurwa chyba w 500 razy pisałem w tym wątku.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
mogę tylko powiedzieć, że "komuś, kto mi się przyśnił" znacząco wzmacniał działanie amfetaminy, geranaminy i podobnych stymulantów, zdecydowanie więcej energii i euforii i mniej nerwowości; grzybowa faza na piracetamie też stała się przepiękna :heart: bardziej ogarnięta, radosna, "ktoś, kto mi się przyśnił" mógł swobodnie dogadywać się z ludźmi, dzika pewność siebie i euforia, no i zapamiętał całą fazę i wizuale(zazwyczaj zapomin już na następny dzień)
  • 992 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Nie jestem pewny do końca ale bodajże l-tyrozyna jedzona regularnia, albo duże dawki przed braniem stymulantów mocno wzmacnia ich działanie.
[H]R Crew
  • 57 / / 0
Brałem kiedyś l-tyrozynę garściami i powiem tylko, nie ni chuja nie poprawiła działania mefedronu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.