Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 251 / / 0
wcześniej ktoś pisał, że przy piciu wódki jak człowiek jest już w stanie upojenia alkoholowego %-D , to przed pójściem spać nalezy wypić jak najwięcej wody mineralnej, moim zdaniem najlepiej w wyciśniętą cytryną i ten miąższ także trzeba zjeść-jest wtedy z rana mniejszy kac :finger:
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
  • 419 / 45 / 0
Czysta glukoza, mozna dostac w aptece. Na zoladek pomagaja tez np. lody.
Jak wyzej - aby zmniejszyc kaca nalezy tez pic duzo mineralki no i nastepnego dnia tluste rzeczy. Rosol!
  • 546 / 13 / 0
posepnyczerep-wszystko pieknie gdy pijesz wieczorem i nastepnego dnia masz kaca -jesli natomiast popiles przez caly weekend (o dluzszych ciagach to juz nie wspominam bo nie mialem ale wystarczy poczytac przezycia innych ) to uwierz ze zadna woda czy cytryna nie pomoga -moze troche fizycznie ale psychicznie czlowiek czuje sie jak wrak i wtedy tylko benzo plus , meliski magnez potas przez kilka dni -mowia czesto -ile dni piles tyle dni zdychasz i cos w tym jest- ja po weekendowym piciu 3 dni dochodze do siebie
  • 251 / / 0
raf333 racja - przy stanie upojenia alkoholowego wódką tej wody mineralnej dużo wypić nie da rady, więc na większy i dłuższy melanż to nie jest sposób, ja po dłuższym chlaniu(weekendowym, bo znowu tak dużo to nie piję) leczę się piwem i wtedy wskazany jest jakiś wysiłek fizyczny najlepiej na świeżym powietrzu :finger:
  • 537 / 35 / 0
A ja na syndrom dnia poprzedniego stosuję efedrynkę ( połóweczkę buteleczki ), głowa napierdala takim tępym bólem, ale przynajmniej człowiek ma siłę i chęci żeby coś zrobic :)
  • 251 / / 0
to idzie jeszcze kupić tussi bez recki?? na kaca(i nie tylko) zbawienny ten syropik %-D ..
  • 38 / / 0
Polecam sok pomidorowy, tudzież virgin krwawą merry,woda z miodem + sok z cytryny. Poza tym świeżo wyciskane soki sprawdzają się również bardzo dobrze np. z pomarańczy, ogórków. bananów. Oraz pić dużo wody. Jeśli złapał nas kac morderca najlepiej zapalić blanta i po problemie ; )
Uwaga! Użytkownik buki91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Dobra jest glukoza płynna w saszetkach, rozcinasz i wyciskasz bez rozcieńczania wprost do przełyku, słodkie jak kilka czekolad więc jak ciąga na hafty spaw murowany, ale jak zacznie przechodzić a wciąż telepie warto się zaopatrzyć w kilka sztuk. Dziś się suplementuję i działa cuda w połączeniu z Alka Seltzerem, Magnezem i Potasem. Zdaje się że w kroplówkach też glukozę podają na odtruciu ale to już nie jestem pewien.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 122 / 8 / 9
Ja wyrobiłem sobie nawyk picia wody przed pójściem spać, naprawdę się przydaje:) A rano najlepsze i najzdrowsze są owoce i soki owocowe... ale najskuteczniejsze pozostaje piwo.
Też chciałem kiedyś kupić Alka-Seltzer, ale po sprawdzeniu skłądu okazało się, że to tylko droga aspiryna.
  • 53 / 3 / 0
Klinowanie na kaca jest ryzykowne - może świadczyć już o jednym z objawów uzależnienia, czyli zespole abstynencyjnym (przy zwykłym kacu osoba najczęściej nie może patrzeć nawet na alkohol, bo od razu zbiera jej się na wymioty)
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.