@DobryWujas
Na jakiej byłeś filii, mozliwe że się znamy.
Na nowym dworku byłem.
@ErenKruger
AS - abstynencja seksualna.
Poza tym ja bardziej czułem się tam jak na kolonii. Sam zapewniłem sobie ten komfort swoją osobą ponieważ zukładowalem się praktycznie z całą wiarą. Układ dosłownie na wszystko.
10 lutego 2025tosieniedzieje pisze: A ja na jokerze. U nas nie było abstynencji seksualnej na filii. Znaczy na początku jak byłem to obowiązywało ale potem zmieniła się kierowniczka i można było się normalnie ruchać i wchodzić w związki.
Poza tym ja bardziej czułem się tam jak na kolonii. Sam zapewniłem sobie ten komfort swoją osobą ponieważ zukładowalem się praktycznie z całą wiarą. Układ dosłownie na wszystko.
09 lutego 2025DobryWujas pisze: Nikt Ci nie napisze tam z zewnątrz, bo po prostu nie wolno mieć tam telefonu. AS jest w prawie każdym ośrodku. Zapomniałem już jak to w ND jest. Niech ktoś mnie naprostuje. Chociaż pary mogły tam trafić że względu na specyficzny sposób leczenia. Szlugi wolno palić, po ciszy nocnej nie. Kawy też wpisujesz bo chyba 3 wolno tylko. Ja byłem w 2022 r. I takie szczątkowe dane mogę Ci podać. Aha od 6 do 22 cisza nocna
Kawy nie piję :) Jak tam z łazienkami jest wspólna jakaś centralna czy w pokoju ? Pokoje dziewczęce ilo osobowe? Fajnie by było jakieś aktualne info, bo wiem że to co chwile się może zmieniać (tak gdzieś wyczytałam że nawet w ciągu 4mc). A i jeszcze czy dziewczyny mogą wchodzić do pokoi chłopaków ? Tam są wogóle pokoje na klucz czy coś ? Z góry dzięki ale muszę się mentalnie nastawić najpierw
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.