Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 27 / 0
czosnek Wrzuc duzą ajk na ciebie dawke klonazolamu jak sie wczyta
rozpal zarowke tak z 40mg IPH zobaczysz siadzesz na pupe z WOW NA TWARZY
nie polecam benzo mi dzis nawet po slabej makiwarze zerwal sie film i zasnalem
przy kodzie tak samo
metadonu nawet bym nie tknal przy klonazolamie nie wiem co to enzo w sobie ma solo moge zjesc 14mg i jest ok

ja juz sie nie moge doczekac %-D

z benzodiazepinami polecam z calego serca mix idealny jest

szkoda ze nie chec na dorzutki nie opanowania moze tym razem bedzie inaczej nie bede robil i.v z klono/iph tylko p.o ...%-D
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015 przez Drzewo, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1987 / 108 / 0
Co do miksu z PV8 to potwierdzam.
Zgubiła mnie ćpuńska ciekawość nowej substancji (pierwszy raz PV8), a akurat byłem od 2 albo 3 dni na nogach, głównie na IPH + 3-FA + alko (bardzo gruby weekend).
Na moje szczęście mało z tego ostatniego dnia pamiętam, ale po wrzuceniu PV8 włączył mi się film totalnie w stylu alfy tudzież alfy z pentedronem. Paranoja, na maxa żywe zwidy no i oczywiście wróg czaił się wszędzie. Godzinę chodziłem w kółko po lesie, bo ubzdurałem sobie, że jest tam gdzieś wodopój, tylko nie wiem gdzie, a chciało mi się pić. Podchodziłem do ludzi siedzących wszędzie, żeby ich spytać gdzie jest kran, a oni okazywali się być drzewami (Drzewo, to nie o Tobie ;)). A jak siedziałem w namiocie to co chwila słyszałem kogoś kto się wokół niego kręci i koniecznie chce zajrzeć do środka :D (w rzeczywistości był to np. wiatr). I tak dalej i tak dalej. Kto jadł alfę ten wie o co chodzi ;) różnica jedynie taka, że nie zastygałem na godzinę gapiąc się w jedno miejsce, tylko byłem cały czas w ruchu i nie miałem aż tak paraliżujących lęków.

Odnośnie innych miksów - tak jak podejrzewałem, bardzo zajebiście wchodzą do IPH serotonergiki. Próbowałem 3MMC i 4-CMC. Próbowałem też XTC rzekomo na MDMA, ale to już następnej nocy i trochę wypruty z serotoniny ketonami i jedyne co miałem to totalne zmulenie, miękkie nogi i było mi zajebiście niedobrze. Świetnie miksuje się też alko, tylko jest tu podobnie jak z EPH - dopóki trzyma to żadna ilość alkoholu nie zwali Cię z nóg, a jeśli jednak alko zacznie za bardzo zamulać to szybciutko kreseczka IPH i lecimy dalej.
Generalnie jest fajnie tylko łatwo się zagalopować, a jak długie i ciężkie bywają powroty z takich "misji" to nie muszę chyba wspominać.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
No w tym tygodniu potestuje, moj psychiatra wolny termin najblizszy za 2 tygodnie a plusiki sie koncza, trzeba bylo zolam zamowic to i przy okazji 3g iph sie wzielo.
Sie zastanawiam wlasnie czy nie domowic sobie skads PV8 i nie stestowac tego mixa, ale sie boje ze jak wrzuce to razem do zarowki i sciagne mleczaka to od razu na alfa centauri wyladuje :D.
  • 498 / 27 / 0
czosn po mleczku jest ten stan najpierw nieogaar fizyczny totalny potem typowy alfowwy przez chwile NIC NIE MOWIE JEST BOSKO
szybko mija i kompulsywne dorzutki to jakby byc juz o krok do pociagu na centaurii %-D

mam nadzieje ze do przyszlego tyg znowu sie spotkamy klono i IPH ;-) :blush:
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1987 / 108 / 0
Odnośnie centaurii to IPH ma jedną cechę, której nie ma alfa. Mimo swojej mocy i srogiej dopaminowej rzeźni na bani ta rzeźnia jest bardzo emocjonalna i świadoma. Tu nie ma ucieczki jak po alfie i innych stimach, chociaż moc bywa podobna. Tu cały czas jestem ja i stoję na ziemi, a jeśli nie stoję to jestem w świecie wspomnień (po IPH potrafią mi wyjść z pamięci nawet najbardziej smutne i ciężkie wspomnienia i w ogóle wszystko przeżywam). A rzeczywistość jest taka błaha, że aż chce się płakać.
Co innego miksy z typowymi mózgojebami, ale z tego co próbowałem to IPH i tak ciągnie w stronę świadomości.

Sorry za OT.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 2 / 0
Kartka z ćpamiętniczka - po dorzuceniu do IPH 4 tabletek Apselanu (240mg pseudoefedryny) czuć było podobny do niektórych sortów EPH fizyczny, noradrelinowy rush. Przydatne, będę powtarzał w razie potrzeby akcji - stymulacji.
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 330 / 19 / 0
Ciekawi mnie IPH + GBL - chyba nikt nie poruszal tego mixu (no chyba ze przeoczylem, to wybaczcie) ale potencjalnie wydaje sie byc bardzo mocno imprezowy.
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 131 / 2 / 0
IPH + GBL = pełen ogar na wesoło. Ale ja małe dawki, ostatnio max 1,5ml. No i B6, takie tam - więc gdy G dziś się skończył - żyję jak zawsze.
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 70 / 1 / 0
Mix z 2 czy 3fa doda spida? czy coś innego polecacie?
Samo w sobie nic ciekawego tym bardziej dla starych alfiarzy xD
  • 290 / 12 / 0
warto polączyć z bezwodna kofeina :) od biedy moze byc mocna kawa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.