Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
w bombe je to wszycho?
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Też miałem takie złudne wrażenie, że pentedron jakoś pod ten mefedron podchodzi, kiedyś nawet głębiej się nad tym zastanawiałem, ale ciężko określić, co w pentedronie jest z mefedronu. Po prostu większa dawka ma tego charakterystycznego kopniaka, ale jednak to nie wszystko...
  • 1 / / 0
Witam,
Czy jest coś godnego polecenia co miało by choć troche wspólnego z mefem a nie trzymałoby w nieskończoność? Tak żeby móc sobie po zabawie wypić co nie co i pójść spać jak człowiek a nie ponad dobę jak zombie.
  • 1049 / 10 / 0
Trzy posty wczesniej masz przepis: 300-350mg 3-MMC + 80-100mg pentedronu w jednej bomce zjedzonej.
  • 156 / 11 / 0
I bez problemu się po tym zaśnie?
  • 1522 / 73 / 0
Będziesz musiał odczekać trochę czasu po ustąpieniu działania. Liczyłbym go w godzinach, chociaż ja tak na każdy stymulant reaguję.
tekst powyżej =/= prawda
  • 677 / 1 / 0
a ile taka mieszanka potrzyma? pentek jak mi wiadomo puszcza stosunkowo szybko, zatem jak to będzie wyglądać?
delikatny jestem na zwale.
  • 1522 / 73 / 0
Obstawiam z 5h po przyjęciu - weźcie pod uwagę margines błędu, nie miałem okazji tego P.O. spożywać, jedynie teoretyzuję.
tekst powyżej =/= prawda
  • 984 / 6 / 0
na mój gust to pożądane efekty potrzyma ze 3-4 godziny, wtedy bym zaczął pić/bakać, a około 10 h od zażycia powinieneś zasnąć, może wcześniej, może później, zależy od innych substancji... Aha, DivideaD, pente nie puszcza tak "szybko"... raczej kilka godzin. do zaśnięcia nie wiem bo nigdy nie zasnąłem...
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 397 / 3 / 0
Toshiro dobrze gada, chociaż nie wiem czy aż tak długo potrzyma. Chodzi mi o te porządane efekty. Wydaje mi się, że 3h to maks. I zaśnie też wcześniej, jeśli będzie pił wódżitsu w ilości 10 ml/kg :P
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.