Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Moj sprzet jest bardzo prosty:
- wiaderko z woda (nigdy tego nie rozbrajam, jeno co jakis czas wode zmieniam)
- 2l butelka
- koreczek z zamatowana lufka o duzym kalibrze (4zl szmata kosztowala, ale nadawala sie idealnie ^^)

Posiadam tez bletki na wypadek jakbym palil z osoba ktora nie da rady wiadra ;-)
Ja osobiscie tylko wiaderka =)

PS: kiedys sobie zrobie taka zajebista czupe do wiadra jak ma kumpel: z siliczka samochodowego, z siteczkiem i zamatowana wydlubana bateria by sie wszystko idealnie osiadalo ^^
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 997 / 99 / 0
kur.. zapomniałem lufe kupić :/ znowu z puchy bedzimy palić.. ;(
[H]R Crew
  • 8 / 1 / 0
Parę dni temu zbiła mi się moja ulubiona lufka, 4zł kosztowała :(
A tak to czarne OCB, ew. zielone Smokingi + srolluj to filterki.
No i do jakiegoś małego bonia się przymierzam.
+ znaleziona zapalniczka Zippo Slim
Ostatnio zmieniony 24 maja 2009 przez Tolek Pitolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Tolek Pitolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
ostatnio głównie:
[ external image ]

+rureczka też z folii albo oprawka radzieckiego ołówka automatycznego (można nią bić wieprze, serio)
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 930 / 29 / 0
Jacok - jaraj ze szklanej lufy, jak ćwiara przez nią przejdzie, to można pogonić kroplę w środku, ze dwa razy w tą i z powrotem. No i jako tako się upalić.
  • 145 / 1 / 0
Kamil00 czy jakoś tak.
Wkleiłeś fotki żywca z jakiejś stronki sprzedającej akcesoria do palenia - to nie jest twój sprzęt, wątpię w ogóle czy go masz.
Bibułki na focie są krótkie, tylko cioty robią z takich jointy. Zresztą mogę się założyć, że za chuja nie umiesz zrolować gibona , a gdybyś złapał bucha z tego bonga, to zrobiłbyś się zielono-żółty i prosił Boga żeby cie puściło.
Przepraszam, że Ci tak pocisnąłem, ale wieje od Ciebie ściemą i gówniarzem.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2009 przez Redeemer666, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 39 / / 0
Redeemer666 pisze:
Kamil00 czy jakoś tak.
Wkleiłeś fotki żywca z jakiejś stronki sprzedającej akcesoria do palenia - to nie jest twój sprzęt, wątpię w ogóle czy go masz.
Bibułki na focie są krótkie, tylko cioty robią z takich jointy. Zresztą mogę się założyć, że za chuja nie umiesz zrolować gibona , a gdybyś złapał bucha z tego bonga, to zrobiłbyś się zielono-żółty i prosił Boga żeby cie puściło.
Przepraszam, że Ci tak pocisnąłem, ale wieje od Ciebie ściemą i gówniarzem.
Spoko szanuję twoją wypowiedź chociaż jest niesłuszna... Pozwól, że jutro wrzucę fotki zrobione w rzeczywistości bo teraz jest trochę za późno ;) Mam nadzieję, że wytrzymasz do jutra ;)
Co do bonga to fakt można zrobić się po nim, jak to nazwałeś "zielono-żółtym"... Bibułki kupiłem niedawno i po raz w pierwszy w życiu kręcę więc wybaczcie, że nie jestem jeszcze takim profesjonalistą jak Redeemer666 ;) Szklaną lufkę kupiłem w dopalaczach.com za 5.99.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009 przez Kamil00, łącznie zmieniany 1 raz.
"Co nas nie zabije to nas wzmocni..."
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
tehacek pisze:
Jacok - jaraj ze szklanej lufy, jak ćwiara przez nią przejdzie, to można pogonić kroplę w środku, ze dwa razy w tą i z powrotem. No i jako tako się upalić.
z foliowej rurki tez się da, rozwijasz i jedziesz normalnie, całkie spore krople potrafią wyjść. Z tym ołówkiem to był tylko średni pomysł, ale klika razy nie miałem już alufolii na rureczke. Ostratnio za to wygrzebałem z niego "resztki" pomieszane z 30letnim kurzem. Spaliłem, a jak :rolleyes:
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orkat »
rysiekzklanu pisze:
[ external image ] o takę mam od dawna. mala jest, ale da sie nauczyc yarania z takiej. zrobiona jest z takego szkla, ktore, jezeli pada na nie swiatlo, ma niebieskawy kolor, a jezeli patrzy sie przez bongo na swiatlo, to jest zolte :-D

mozesz napisac gdzie kupiles ?? jakis sklep www z takimi cudami ??
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
kurwa rysiek kilogramy stafu przepuscilem przez identyczna faje :-D

jacok, ta folia to do weedu czy do browna? generalnie polecam szklo i tylko szklo.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.