- wiaderko z woda (nigdy tego nie rozbrajam, jeno co jakis czas wode zmieniam)
- 2l butelka
- koreczek z zamatowana lufka o duzym kalibrze (4zl szmata kosztowala, ale nadawala sie idealnie ^^)
Posiadam tez bletki na wypadek jakbym palil z osoba ktora nie da rady wiadra ;-)
Ja osobiscie tylko wiaderka =)
PS: kiedys sobie zrobie taka zajebista czupe do wiadra jak ma kumpel: z siliczka samochodowego, z siteczkiem i zamatowana wydlubana bateria by sie wszystko idealnie osiadalo ^^
A tak to czarne OCB, ew. zielone Smokingi + srolluj to filterki.
No i do jakiegoś małego bonia się przymierzam.
+ znaleziona zapalniczka Zippo Slim
[ external image ]
+rureczka też z folii albo oprawka radzieckiego ołówka automatycznego (można nią bić wieprze, serio)
Hurra, diese Welt geht unter
Wkleiłeś fotki żywca z jakiejś stronki sprzedającej akcesoria do palenia - to nie jest twój sprzęt, wątpię w ogóle czy go masz.
Bibułki na focie są krótkie, tylko cioty robią z takich jointy. Zresztą mogę się założyć, że za chuja nie umiesz zrolować gibona , a gdybyś złapał bucha z tego bonga, to zrobiłbyś się zielono-żółty i prosił Boga żeby cie puściło.
Przepraszam, że Ci tak pocisnąłem, ale wieje od Ciebie ściemą i gówniarzem.
Redeemer666 pisze: Kamil00 czy jakoś tak.
Wkleiłeś fotki żywca z jakiejś stronki sprzedającej akcesoria do palenia - to nie jest twój sprzęt, wątpię w ogóle czy go masz.
Bibułki na focie są krótkie, tylko cioty robią z takich jointy. Zresztą mogę się założyć, że za chuja nie umiesz zrolować gibona , a gdybyś złapał bucha z tego bonga, to zrobiłbyś się zielono-żółty i prosił Boga żeby cie puściło.
Przepraszam, że Ci tak pocisnąłem, ale wieje od Ciebie ściemą i gówniarzem.
Co do bonga to fakt można zrobić się po nim, jak to nazwałeś "zielono-żółtym"... Bibułki kupiłem niedawno i po raz w pierwszy w życiu kręcę więc wybaczcie, że nie jestem jeszcze takim profesjonalistą jak Redeemer666 ;) Szklaną lufkę kupiłem w dopalaczach.com za 5.99.
tehacek pisze: Jacok - jaraj ze szklanej lufy, jak ćwiara przez nią przejdzie, to można pogonić kroplę w środku, ze dwa razy w tą i z powrotem. No i jako tako się upalić.
Hurra, diese Welt geht unter
rysiekzklanu pisze: [ external image ] o takę mam od dawna. mala jest, ale da sie nauczyc yarania z takiej. zrobiona jest z takego szkla, ktore, jezeli pada na nie swiatlo, ma niebieskawy kolor, a jezeli patrzy sie przez bongo na swiatlo, to jest zolte :-D
mozesz napisac gdzie kupiles ?? jakis sklep www z takimi cudami ??
jacok, ta folia to do weedu czy do browna? generalnie polecam szklo i tylko szklo.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.