Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Moj sprzet jest bardzo prosty:
- wiaderko z woda (nigdy tego nie rozbrajam, jeno co jakis czas wode zmieniam)
- 2l butelka
- koreczek z zamatowana lufka o duzym kalibrze (4zl szmata kosztowala, ale nadawala sie idealnie ^^)

Posiadam tez bletki na wypadek jakbym palil z osoba ktora nie da rady wiadra ;-)
Ja osobiscie tylko wiaderka =)

PS: kiedys sobie zrobie taka zajebista czupe do wiadra jak ma kumpel: z siliczka samochodowego, z siteczkiem i zamatowana wydlubana bateria by sie wszystko idealnie osiadalo ^^
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 996 / 99 / 0
kur.. zapomniałem lufe kupić :/ znowu z puchy bedzimy palić.. ;(
[H]R Crew
  • 8 / 1 / 0
Parę dni temu zbiła mi się moja ulubiona lufka, 4zł kosztowała :(
A tak to czarne OCB, ew. zielone Smokingi + srolluj to filterki.
No i do jakiegoś małego bonia się przymierzam.
+ znaleziona zapalniczka Zippo Slim
Ostatnio zmieniony 24 maja 2009 przez Tolek Pitolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Tolek Pitolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
ostatnio głównie:
[ external image ]

+rureczka też z folii albo oprawka radzieckiego ołówka automatycznego (można nią bić wieprze, serio)
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 930 / 29 / 0
Jacok - jaraj ze szklanej lufy, jak ćwiara przez nią przejdzie, to można pogonić kroplę w środku, ze dwa razy w tą i z powrotem. No i jako tako się upalić.
  • 145 / 1 / 0
Kamil00 czy jakoś tak.
Wkleiłeś fotki żywca z jakiejś stronki sprzedającej akcesoria do palenia - to nie jest twój sprzęt, wątpię w ogóle czy go masz.
Bibułki na focie są krótkie, tylko cioty robią z takich jointy. Zresztą mogę się założyć, że za chuja nie umiesz zrolować gibona , a gdybyś złapał bucha z tego bonga, to zrobiłbyś się zielono-żółty i prosił Boga żeby cie puściło.
Przepraszam, że Ci tak pocisnąłem, ale wieje od Ciebie ściemą i gówniarzem.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2009 przez Redeemer666, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 39 / / 0
Redeemer666 pisze:
Kamil00 czy jakoś tak.
Wkleiłeś fotki żywca z jakiejś stronki sprzedającej akcesoria do palenia - to nie jest twój sprzęt, wątpię w ogóle czy go masz.
Bibułki na focie są krótkie, tylko cioty robią z takich jointy. Zresztą mogę się założyć, że za chuja nie umiesz zrolować gibona , a gdybyś złapał bucha z tego bonga, to zrobiłbyś się zielono-żółty i prosił Boga żeby cie puściło.
Przepraszam, że Ci tak pocisnąłem, ale wieje od Ciebie ściemą i gówniarzem.
Spoko szanuję twoją wypowiedź chociaż jest niesłuszna... Pozwól, że jutro wrzucę fotki zrobione w rzeczywistości bo teraz jest trochę za późno ;) Mam nadzieję, że wytrzymasz do jutra ;)
Co do bonga to fakt można zrobić się po nim, jak to nazwałeś "zielono-żółtym"... Bibułki kupiłem niedawno i po raz w pierwszy w życiu kręcę więc wybaczcie, że nie jestem jeszcze takim profesjonalistą jak Redeemer666 ;) Szklaną lufkę kupiłem w dopalaczach.com za 5.99.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009 przez Kamil00, łącznie zmieniany 1 raz.
"Co nas nie zabije to nas wzmocni..."
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
tehacek pisze:
Jacok - jaraj ze szklanej lufy, jak ćwiara przez nią przejdzie, to można pogonić kroplę w środku, ze dwa razy w tą i z powrotem. No i jako tako się upalić.
z foliowej rurki tez się da, rozwijasz i jedziesz normalnie, całkie spore krople potrafią wyjść. Z tym ołówkiem to był tylko średni pomysł, ale klika razy nie miałem już alufolii na rureczke. Ostratnio za to wygrzebałem z niego "resztki" pomieszane z 30letnim kurzem. Spaliłem, a jak :rolleyes:
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orkat »
rysiekzklanu pisze:
[ external image ] o takę mam od dawna. mala jest, ale da sie nauczyc yarania z takiej. zrobiona jest z takego szkla, ktore, jezeli pada na nie swiatlo, ma niebieskawy kolor, a jezeli patrzy sie przez bongo na swiatlo, to jest zolte :-D

mozesz napisac gdzie kupiles ?? jakis sklep www z takimi cudami ??
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
kurwa rysiek kilogramy stafu przepuscilem przez identyczna faje :-D

jacok, ta folia to do weedu czy do browna? generalnie polecam szklo i tylko szklo.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.