Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 9 / 0
Pewnie że tak, ale jak masz się zabić to po co ci faza nie? Chociaż jak źle się powiesi to może to potrwać nawet kilka minut...
  • 276 / 2 / 0
ja brałem 600 moklo, 25 sertry, 75 trazodonu do tego walilem 300 kody i ze 200-300 DXM - i nic sie nie dzialo - moklo nie nasilał ani kodeiny ani DXM
  • 156 / 2 / 0
Browar
No zdecydowanie bym wolał przedawkować morfine i spokojnie umrzec w snie niz wisiec i zdychac niemilosiernie w mękach i cierpienie nie do opisania ale narazie nie planuje więc jak podejmie takie kroki to przynajmiej wiem jak żeby nie bolało starczy 500mg morfiny doustnie w tabsach zeby mnie rozjebalo?jesli tak to po jakim mniej wiecej czasie bylby zgon,i czy musial bym dojebac coś do tej morfiny jakies klony czy alko? Pytam czysto teoretycznie bez żadnych planów hehe
Skipper
Mozliwe ze serta zjebala sprawe we wzmocnieniu kody.Przy samym moklo raczej powinna koda byc wzmocniona i dex.
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 276 / 2 / 0
nie, bo bralem kode przy samym moklo i nic nie wzmacniała również
  • 1141 / 9 / 0
@Skipper

Jesteś w takim razie mutantem, ktoś po czymś takim by się bankowo przekręcił :-)
  • 276 / 2 / 0
na mnie wszystko kurewsko mocno działa, po prostu, moklobemid nie podbija niczego, ewentualnie stymulanty - poszła w świat opinia że tak działa a to na prawdę bzdura - nie zachęcam do próbowania ale doświadczenie mówi samo przez sie, że można - jedynie co zauważyłem po taki miksie (moklo +DXM) - następnego dnia bardzo wyraźnie podwyższony nastrój - bez moklo tego nie miałem - ale to już było, teraz to tylko tabletki z zieloną herbatą i czasem ziółko ;p
  • 83 / 3 / 0
raczej bym się z tym nie zgodził. Moklo hamuje enzym Mao A i B, przez co metabolizm neuroprzekaźników jest spowolniony. Osobiście nie łączyłem go z żadnymi serotoninergigami. Ale myśle, że sprawa ma się analogicznie, co do dopaminergigów. Stymulanty widocznie podbija. Mała ilość daje dobry efekt. Lecz jak wiadomo więcej dopaminy skutkuje obniżeniem serotoniny. Tak więc jeśli już mieszać, to tak dla zbicia serotoninowego lenia. Jak przesadzisz, to stan wyjebania łącznie z całym pozytywizmem zmieni się w stymulantową powagę. A i nie radzę brać stymulantów, czy innych używek wtedy, kiedy lek się jeszcze nie rozkręcił, bo się nie rozkręci. Sprawdzone na sobie. Jak wyraźnie czuć działanie, to wtedy bez problemu, nie wpłynie to na efekt terapeutyczny, ani tak, jak w przypadku SSRI nie wywoła resetu działania leku.
  • 156 / 2 / 0
Można spokojnie łączyc dużą dawke moklo z yerba mate? Czy lepiej nie ryzykować,jakieś kłopoty z cisnieniem mogą być lub lęki sie nasilić po yerbie? Kawy raczej unikam jak coś to słabą i jedną pije chodz działa jakoś zmulajonco lub wcale na mixie Moklo z mirtą.Po mocnej kawie pikawa ostro napierdala i lęki strasznie nasilone a jak z yerba mate w koncu to tez jakis słaby imao?
PS dzis z ciekawości wypiłem pare kaw slabych tak ze 3 i nie odrazu oczywiscie co pare h i cisnienie mocno skoczyło przez chwile aż sie wystraszyłem,chyba wogule zrezygnuje z kawy na tym combo. :-/
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 3 / 0
kalikali" jeśli po kawie masz problemy z sercem, to po Yerbie, też mogą wystąpić lecz nie muszą. Na mnie Yerba działa bardziej subtelniej niż kawa. Nie jestem taki rozdrażniony więc może nie będzie tak źle. Ewentualnie odczekaj parę dni i spróbuj, gdy organizm nabierze większej tolerki na Moklo, wtedy kawa, czy Yerba nie będą w tak dużym stopniu wpływać na serce, choć to i tak kwestia indywidualna. Każdy ma inny organizm i inaczej reaguje na różne substancje.
  • 156 / 2 / 0
harima
Jesteś pewien że jak wejdzie tak dobrze że stane mocno na nogi to można se walić czasami jakomś kodę,mj,alko i stimsy?I nie zjebje to efektu antydep i anty lęk?
Ile czekałeś na pełen efekt moklobemidu i jakom dawke wtrynżalałes?Wiesz od jakiej dawki robi sie imao B ?
Nie wiem czy dobrze robię łącząc to z mirtą.... ^_^
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.